Naslovna VESTI PSI KAJA JE OTIŠLA IZA DUGE: Pas koji je preživeo zabijanje eksera u...

KAJA JE OTIŠLA IZA DUGE: Pas koji je preživeo zabijanje eksera u glavu, nije izdržao!

0
pomoc za kaju

Nažalost, Kaja koja je ujedinila ceo region u želji da ozdravi i preživi jezivi događaj koji joj se desio, nije više sa nama. Na stranici Udruženja Spans iz Novog Sada, večeras oko 21.00 sat objavljen je poslednji Kajin snimak. Nesrećni psić nije dobio bitku sa užasom koji joj se desio.

Posle veoma ozbilje operacije prilikom koje joj je izvađen ekser iz glave, Kaja je preživela, ali i sami veterinari su govorili da su naredni dani kritični i veoma važni za to da li će Kaja preživeti ili ne. Povrede koje je zadobila, očigledno su bile tolike da njen organizam nije mogao da se izbori sa njima.

Tuga i neverica i dalje lebde nad svima nama, jer neverovatno je šta je jednom monstrumu, bez obzira da li je u pitanju odrastao čovek ili dete, palo nam pamet. U razgovoru sa Kajinim veterinarima prethodnih dana, saznali smo da je ekser zabijen u najtvrđi deo lobanje kod pasa. Pitamo se, koliko jedan čovek mora biti poremećen i pakleno zao da uradi ovakvu gnusnu stvar jednom nedužnom i pre svega nezaštićenom biću.

Draga Kajo, trči iza duge sa drugarima. Verujemo da je to svet gde te više nikada ništa neće boleti. Verujemo da ti iza duge neće više niko nikada učiniti ništa zbog čega ćeš biti tužna i u bolovima.

Petface Viber zajednica

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta bez prethodne saglasnosti autora.
Autor: Petface.net, Foto: Family Vet

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPOMOĆ ZA KAJU: pomozimo Udruženju Spans sa veterinarskim troškovima
Sledeći tekstLUTALI SLOBODNO ULICAMA MEKSIKA: Bengalski tigrovi ŠOKIRALI prolaznike!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime