Naslovna VESTI MAČKE Jelena je napravila VIDEO u kome nam objašnjava kako da napravimo kućicu...

Jelena je napravila VIDEO u kome nam objašnjava kako da napravimo kućicu za napuštene!

0
kako da napravimo kućicu petface

Da li vamje hladno? I njima je – kaže Jelena u svom VIDEO SNIMKU, koji je napravila za sve nas koji želimo da pomognemo napuštenim kucama i macama! Naime, meteorolozi najavljuju ledene dane – a jutarnji Celzijus ide ispod 10 stepeni 🙁 Mi na sve načine pokušavamo da se utoplimo, ali kako je onima koji nažalost nemaju gde da se sklone i ugreju?

PROČITAJTE I:

IDEJA KOJOJ SE KLANJAMO: Od pokvarenih veš mašina napravili sklonište za napuštene mačke!

Zato, već danima apelujemo da im pomognemo SVI i KOLIKO MOŽEMO. Jedni prave kućice, drugi otvaraju vrata svojih garaža, ulaza, podruma,.. Jedna od onih koji imaju i volje i želje da učine nešto dobro za kuce i mace sa ulica je i Jelena Potrebić, koja je napravila VIDEO UPUSTVO kako da jednstavno i jeftino napravimo kućicu za napuštene!

kako da napravimo kućicu petface

-Napravila sam video kako da kucama i macama sa ulice napravimo praktičnu i jednostavnu kućicu, da prezime i da im ne bude hladno. Želela bih da što više ljudi vidi ovaj video i napravi kućice za kuce i mace u njihovom okruženju. Podelite ovaj video i hajde da motivišemo ljude sa urade nešto lepo za životinje, rekla je Jelena za naš portal!

PROČITAJTE I:

PRIHVATI NAŠ IZAZOV: Izdvoj 5 minuta, napravi kućicu za napuštene, slikaj i pošalji!

Dakle, sve što vam je potrebno sledi u narednih pet ipo minuta! PRAKTIČNO, JEDNOSTAVNO I ŠTO JE NAJBITNIJE – DELOTVORNO! Pogledaj, podeli i SPASI ŽIVOT!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.