Naslovna VESTI PSI KAKVA LJUBAV: Maltretirani pitbul i slepo tele su nerazdvojni.

KAKVA LJUBAV: Maltretirani pitbul i slepo tele su nerazdvojni.

0
Pitbul i slepo tele

Ovakve priče ostavljaju nas bez daha. Životinje pokazuju neverovatnu privrženost i ljubav bez obzira na veličinu pa čak i vrstu. Prijateljstvo između psa i mačke retko koga iznenađuje, ali da se rodi ljubav i briga između psa i kave, nije tako često.

Pitbul i slepo tele

Pit bul sa imenom Slatka pita stigla je u azil Saving Grace Animal Society u Kanadi u veoma lošem stanju. Imala je brojne povrede po telu koje su nastale u brojnim borbama. Naime, sumnjal se da je korišćena za treninge u borbama pasa. Pored fizičkih povreda koje su pod budnim okom veterinara brzo zalečene ona je imala i duboke traume od mčenja koja je pretrpela.

Pročitajte i ovo: SUBOTICA: SLOŽNI STANARI sklonili NAPUŠTENE ŠTENCE u zajedničke prostorije

Odlučeno je da ostane u azilu sve dok se ne oporavi i bude spremna za novi dom. Strah i nepoverenje su polako nestajali i ona je postala odličan pomoćnik pri oporavku mnogih drugih pasa koji su doživeli stradanje od ljudi.

Pitbul i slepo tele

A onda je jednog dana u prihvatilište stiglo tele Hejven staro svega dva meseca. Imalo je nesreću da se rodi slepo. Na farmi mleka više nisu mogli da je drže jer je bila previše nervozna i stalno je skakutala oko ostalih krava koje je uznemiravala.

Pročitajte i ovo: DA LI JE OVO „BOŽJA VOLJA“? Monahinje izbacile mačiće ispred tuđe kuće!

Kada su ih upoznavali, radnici prihvatilišta nisu znali šta da očekuju. Prvi susret je izazvao oduševljenje zaposlenih. Slatka pita je bila više nego nežna, a Hejven se posle nekoliko trenutaka smirila i legla pored kuje. Od tog trenutka, oni su postali nerazdvojni. Slatka pita vodi Hejven po farmi, upoznaje je sa ostalim stanovnicima i brine o njoj. Hejven više nije nervozna, više joj ne preti opasnost da se povredi i uživa u slobodi.

Pitbul i slepo tele

Ovo prihvatilište je poznato po tome da životinje koje dođu uglavnom ostaju tu do kraja života. Ljudi koji rade u prihvatilištu brinu o njima i trude se da im pruže ljubav i pažnju koju nisu imali prilike da osete u prošlom životu. Tako će biti i sa Slatkom pitom i Hejven. Proživeće svoje živote u slučajnom prijateljstvu i sigurnosti da ih više niko neće mučiti.

Izvor:  wamiz.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSUBOTICA: SLOŽNI STANARI sklonili NAPUŠTENE ŠTENCE u zajedničke prostorije
Sledeći tekstNEVEROVATNA SREĆA: Žena se pojavila na vratima sa štenetom koje NIJE DISALO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime