Naslovna VESTI PSI NEVEROVATNA SREĆA: Žena se pojavila na vratima sa štenetom koje NIJE DISALO!

NEVEROVATNA SREĆA: Žena se pojavila na vratima sa štenetom koje NIJE DISALO!

0
Pas je jedva disao

Kada su veterinari videli ženu koja se pojavila na vratima njihove ambulante sa štenetom u naručju koje nije disalo imali su veoma malo vremena da reaguju. Sreća se osmehnula nesrećnom mališanu i to tri puta.

Pas je jedva disao

Gospođa koja je donela štene je objasnila da je pronašla nesrećnog psa u travi i da je bilo potpuno prekriveno krpeljima. Želela je da mu pomogne i odmah ga donelo u ambulantu. Kada su ga veterinari pregledali ustanovili su da nesrećna kujica gotovo ne diše. Imali su samo nekoliko minuta da pokušaju da mu spasu život.

Pročitajte i ovo: SUBOTICA: SLOŽNI STANARI sklonili NAPUŠTENE ŠTENCE u zajedničke prostorije

Kujica je odmah dobila ime Penalopa. Pristupilo se reanimaciji i stabilizaciji veoma teškog stanja. Uspeli su a onda su nastavili da brinu o štenetu kako bi se oporavilo.

Pas je jedva disao

Priča gospođe koja je donela štene ih je zainteresovala. Penelopa je bila suviše mala da bi živela sama na ulici. Otišli su do mesta koje im je opisala i tamo zatekli scenu koja ih je potpuno slomila.

Pročitajte i ovo: KAKVA LJUBAV: Maltretirani pitbul i slepo tele su nerazdvojni.

Ispred mesta sa ulegnutom travom u kojem je ležala Penelope pre samo nekoliko sati ugledali su odraslu kuju koja je tužno i sa nevericom gledala u prazno leglo. Shvatili su da je to Penelopina mama koja je verovatno otišla da nađe hranu za svoje štene. Kada se vratila, njega nije bilo i ona se slomila od tuge.

Pas je jedva disao

Srećom, uspeli su da steknu poverenje tužne mame i odveli su je u svoju ambulantu. Tamo se pridružila svojoj bebi, a veterinari su u narednim danima pružili pomoć kako bi se obe izlečile i oporavile.

Danas su Penelopa i njena mama u jednoj hraniteljskoj porodici. Čekaju da se pojavi osoba koja će im pružiti stalni dom. Zaslužile su ga kao i svi psi koji se nalaze i životare po ulicama. Penelopa je tri puta imala sreće. Da li će je doživeti i četvrti put?

Izvor:  ruetir.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKAKVA LJUBAV: Maltretirani pitbul i slepo tele su nerazdvojni.
Sledeći tekstPAS MAGIJA – 11 meseci bez hrane i vode čuva dom preminulog vlasnika.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime