Naslovna VESTI PSI KAKVA ZAHVALNOST! – Ljubi spasioce koji su je izvukli iz plastične cevi!

KAKVA ZAHVALNOST! – Ljubi spasioce koji su je izvukli iz plastične cevi!

0
Zahvalnost spasenog psa

Incident se dogodio u nedelju, kada je vlasnica prijavila da se njen ljubimac Fejbl nalazi zaglavljena u jednoj plastičnoj cevi. Vatrogasci nisu oklevali i odmah su pritekli u pomoć.

Zahvalnost spasenog psa

Zlatna retriverka Fejbl je tokom šetnje odlučila da skrati put. Naišla je na drenažnu, plastičnu cev koja joj se učinila kao zanimljiva prečica do druge strane brdašceta. Međutim, nije znala da je cev sa druge strane bila zatvorena zbog velike količine smrznutog mulja. Kada je to shvatila, bilo je kasno, više nije mogla da se vrati.

Pročitajte i ovo: DA LI IMA KRAJA? – Nova dva slučaja zlostavljanja!

Kada je vatrogasna ekipa stigla i ispitala teren praveći plan spasavanja uvideli su da u celoj situaciji ipak ima malo sreće. Fejbl nije daleko odmakla pa je bilo potrebno otkopati cev i na pravom mestu preseći cev. Međutim, temperatura je bila ispod minusa i morali su brzo da rade kako se nesrećna kuja ne bi smrzla. Sat vremena su raskopavali zamrznutu zemlju da bi potom počeli sa sečenjem cevi.

Zahvalnost spasenog psa

Pročitajte i ovo: NAVIKLA NA BOL – Svaki dan je dragocen!

I najzad, uspeli su. Vlasnica je sve vreme bila prisutana i glasom davala podršku svojoj ljubimici koja je po rečima vatrogasaca sve vreme bila veoma smirena i kooperativna. Izvukli su Fejbl koja je na svu sreću bila nepovređena, osim što je bila mokra i prljava. Keli Mejo, vatrogasac i bolničar koji je je predvodio ovu operaciju i izjavio je za lokalne medije: „Kada smo je oslobodili, ona je bila opet klasičnan retriver koji je želeo da se igra i trči naokolo“.

Zahvalnost spasenog psa

Nadamo se da je Fejbl, izvukla pouku iz ovog neprijatnog događaja.

Izvor:  insideedition.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDA LI IMA KRAJA? – Nova dva slučaja zlostavljanja!
Sledeći tekstDOBIJA BATINE JER JE „NEPOSLUŠAN“! – Pas Meda pati jer niko ne razume njegovu prirodu.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime