Naslovna VESTI PSI KIKI JE PREVIŠE PATIO – Trenutak je da počne da živi kao...

KIKI JE PREVIŠE PATIO – Trenutak je da počne da živi kao pravi ljubimac

0
Pas Kiki

Nedavno nas je jedan čitalac zamolio da objavimo priču o jednom psu koji se našao u njegovom dvorištu u Sremčici. Aleksandar Arežina je odmah shvatio da je Kiki, kako ga je nazvao, previše patio.

Kiki treba dom

Kiki je mužjak koji je trenutno u potrazi za novim domom. Iako je miran i mazan, i dalje je uplašen jer je očito preživeo neke traumatične događaje. Njegova zadnja šapa ima oderotinu, mršav je što govori da već dugo vremena nema dom i da se jedva snalazi na ulici.

Pročitajte i ovo: JUČE JE UMRO! – Priča koja boli

Aleksandrovi ljubimci, dva mešanca, nikako ne podnose Kikija koji nije nimalo agresivan i stalno se povlači i krije od njih. Trenutno, kako bi se izbegli sukobi, ovaj haski ili aljaski malamut, živi u dvorištu Aleksandrove komšinice. Međutim, ovo nije trajno rešenje.

Kiki bi voleo da ima svoj novi dom i porodicu koja će ga voleti i brinuti o njemu. On je pomalo plašljiv, ali se polako oslobađa. Potrebna mu je kastracija, a Aleksandar kaže da bi pomogao da se reši i taj problem.

Aljaski malamut Kiki

Kiki nije čipovan, što znači da ne može da se pronađe vlasnik. Aleksandar misli da je ovaj nesrećni pas ceo život proveo na lancu. Ne podnosi povodnik, ali sigurno je da bi se uz strpljenje i ljubav naučio da šeta na podniku.

Pročitajte i ovo: MOŽDA SAM VELIKI ALI MOJE SRCE JE JOŠ VEĆE! – Pablovo pismo će vas dirnuti.

Takođe, voli da se mazi i zna da sedne, a ne laje previše. Sa psima je dobar, ali sa macama nema iskustva.

Kiki, pas kome treba novi dom

Ako živite u Sremčici ili okolini i želite da pružite dom Kikiju, kontaktirajte Aleksandra. Kiki je veoma privržen i zaslužuje ljubav i pažnju koju mu možete pružiti. Potrebno mu je da bude u sigurnom okruženju gde će se osećati voljenim i sigurnim i da zaboravi patnje u kojima je živeo.

Izvor: Facebook Aleksandar Arežina

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstJUČE JE UMRO! – Priča koja boli
Sledeći tekstGLASOVI SU JOJ GOVORILI DA JE UBIJE – U psihotičnom napadu nožem izbola svog psa

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime