Naslovna VESTI KOLIKO KOŠTA ŽIVOT? Prodaju čizme i papuče od krzna rakuna!

KOLIKO KOŠTA ŽIVOT? Prodaju čizme i papuče od krzna rakuna!

0
koliko košta život

Godinama unazad ljubitelji i zaštitnici životinja vode borbu protiv uzgajivača i proizvođača odevnih predmeta sa prirodnim krznom. Mnoge velike modne kompanije čiji su zaštitni znak bile bunde ili obuća od krzna lisica, rakuna, činčila i ostalih krznašica su odustale od takvih proizvoda. Mnoge zemlje su zabranile uzgoj ovih životinja u svrhu ubijanja i dranja kože sa krznom. Milioni ovakvih životinja je spaseno. Nažalost, neki i dalje trguju životima, a veliki broj kupaca i dalje se ne pita: Koliko košta život?

koliko košta život

Nedavno smo na instagramu videli oglas za prodaju čizama od prirodnog krzna rakuna! Kada smo ušli na profil za koji nismo uspeli da utvrdimo da li je privatan ili neke zvanične i registrovane prodavnice otkrili smo neverovatne činjenice.

Pročitajte i ovo: SPASIO GA UŽASNE SMRTI: Zamalo da završi na pijaci kao meso, ali ovaj čovek velikog srca se sažalio

Profil je ispunjen fotografijama obuće koja je rađena od kože i prirodnog krzna. Neverovatno je koliko različitih proizvoda se nudi i svi se „s ponosom“ reklamiraju kao prirodno krzno. Dakle, neka životinja je platila životom to što će neko nositi papuče sa komadom krzna!

koliko košta život

Ipak, najšokantnije u ovoj ponudi je „dečja kolekcija“. Umesto da decu učimo da čuvaju prirodu i životinje bilo koje vrste ovakvi trgovci čine da se deci od najranijeg uzrasta usađuju ideje da životinje imaju samo jednu svrhu – da se gaje i ubijaju kako bi se pravili i nosili modni detalji koji nemaju nikakvu pravu funkciju.

koliko košta život

Stravičan je i podatak da ovaj profil prati veliki broj ljudi. Pitanja koja se konstantno ponavljaju za svaki post vezana su za cene. Dakle, njima se to sviđa… ali ne postavljaju pravo pitanje: KOLIKO KOŠTA ŽIVOT – već koliko koštaju papuče! Tužno je da se cene kreću oko 100-tinak evra.

koliko košta život

Ljudi su izgubili svaku ljudskost. Za par papuča daće 100 evra bez obzira što će neka životinja patiti u skučenom kavezu, biti ubijena i odrana. Nema milosti ni kod njih a ni kod onih koji to prodaju. Važan je profit, a koliko života će biti zbog toga ubijeno – koga briga.

Pročitajte i ovo: BELA je ODGRIZLA sebi NOGU kako bi se spasla mučenja!

Ukoliko je i vas ovo sve razbesnelo i rastužilo evo predloga. Prijavite ovaj profil krzno_ilna Instagramu/Fejsbuku. Razlog prijavljivanja je uznemiravajući sadržaj jer se propagira ubijanje životinja. Ukoliko nekoliko stotina ili hiljada prijava ovog tipa stigne Fejsbuku možda će zabraniti i ukloniti stranicu i tako ćemo  zatvoriti bar jedan kanal preko kojeg se ostvaruje krvava zarada.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSPASIO GA UŽASNE SMRTI: Zamalo da završi na pijaci kao meso, ali ovaj čovek velikog srca se sažalio
Sledeći tekstOSMEH ŽIVOTA – Ovaj pas je dobio novu šansu i zahvaljuje se OSMEHOM

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime