Naslovna VESTI SRAMNA ODLUKA: KOMPANIJA NIS ZABRANJUJE hranjenje napuštenih pasa na njihovim pumpama!

SRAMNA ODLUKA: KOMPANIJA NIS ZABRANJUJE hranjenje napuštenih pasa na njihovim pumpama!

4

Ponašati se odgovorno za jednu kompaniju znači da su njene akcije vođene saznanjem o odgovornosti ne samo prema akcionarima, vlasnicima, već i prema svim povezanim grupama – zaposlenima, klijentima, zajednici, kao i o životnoj sredini.

Mnoge kompanije gotovo svakodnevno vole da naglašavaju da su društveno odgovorne, da brinu o svom bližem ali i daljem okruženju, da vode računa o životinjama, međutim, stvarnost je izgleda drugačija.

DRAMA: Štene se ZAGLAVILO na terasi, stanari čekali da ga uhvate ako padne!

NA GRANIČNOM PRELAZU NICKELSDORF u prtljažniku SRPSKOG AUTOBUSA pronađeno 18 pasa!

Na društvenim mrežama izazvana je prava bura zbog kompanije NIS koja je svojom odlukom i više nego razbesnela sve ljubitelje četvoronožnih prijatelja.

Naime, kompanija NIS ZABRANILA je svako hranjenje napuštenih pasa na njihovim pumpama!

Mnogo je onih koji su razočarani ovom odlukom, isto tako, mnogo je i onih koji je razumeju… Naravno da su mišljenja kao i uvek podeljena. Poziva se na bojkot svih NIS-ovih pumpi, ali da li je NIS glavni problem? Ili su problem nesavesni ljudi koji odbacuju životinje na svakom ćošku? Oni koji ne žele da sterilišu svoje ljubimce, te time doprinose porastu napuštenih životinja?

Problem napuštenih pasa se neće rešiti ni bojkotom, ni mržnjom, kao ni klevetama onih koji to rade! Problem će se rešiti edukacijom, poštovanjem svih propisa, sterilizacijom… Moramo krenuti od sebe ukoliko želimo da promenimo nešto kod ovog globalnog problema!

Upućujemo i molbu svim kompanijama – budite društveno odgovorni prema životinjama! Uvek možete donirati hranu azilima, ili nekom udruženju. Vaše malo, ovim predobrim i prelepim njuškicama znači mnogo!

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZLOSTAVLJANJE PSA U ŠAPCU! Zatvoren na terasi, mlaćen papučom pa ostavljen na kiši! (VIDEO)
Sledeći tekstBAČEN OTROV PORED ŠKOLE! U opasnosti životinje ali i deca! (FOTO)

4 KOMENTARA

  1. Bojkot NIS-ovih proizvoda i ussluga. To bar svaki ljubitelj i vlasnik cetvoronozaca moze. Ja prvi gasim njihove aplikacije takodje i kartice lojalnosti…

  2. Nece to nikad da bude sredjeno na razuman nacin.dok ih ne krenu da kontrolisu kao u drugim zemljama .ovde cak stignu i da bace psa kad dodju na odmor jer nesmeju da to urade u svojoj zemli.a ovde moze.

  3. Nece to nikad da bude sredjeno na razuman nacin.dok ih ne krenu da kontrolisu kao u drugim zemljama .ovde cak stignu i da bace psa kad dodju na odmor jer nesmeju da to urade u svojoj zemli.a ovde moze.a privatni i ostale firme imaju dosta musterija koji il pravese da se dozivotno plase zivotinja il gadese na zivotinju pa onda se svadjaju sa radnicama koji tu zivotinju ne teraju.i onda se zale gazdama da ih bukvalno ujeo taj pas i svasta rade (ljudi.)dolazi do tuzba na svi strane.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime