Naslovna VESTI PSI UŽICE: Humanitarni koncert za napuštene pse uz apel: „Hoćemo azil za životinje“!

UŽICE: Humanitarni koncert za napuštene pse uz apel: „Hoćemo azil za životinje“!

1
kocnert za napuštene pse petface

Humanitarni koncert za napuštene pse uz apel: „Hoćemo azil za životinje“ održan je u Užicu, a kako kaže Aleksandra Stamatović iz novoosnovanog Kluba za zaštitu životinja “031” – Užice srećni su što se ova tema uopšte i pokrenula!

– U saradnji sa Kinološkim savezom Užice organizovali smo humanitarni koncert za napuštene pse. Svi koji su se odazvali mogli su da potpišu peticiju koju smo pokrenuli, a tiče se izgradnje azila za pse u Užicu. Takođe, prikupljali smo pomoć za troškove lečenja bolesnih životinja, kao i troškove privremenog smeštaja u pansione do udomljenja, rekla nam je Aleksandra!

Pročitajte još:
SJAJNO: I psi kao manekeni na beogradskoj nedelji umetnosti!

Koncert je održan u petak 26. novembra u klubu Kontra, a pozivu se nisu odazvali samo vlasnici pasa, već svi ljubitelji životinja! Muzička podrška bili su lokalni bendovi Highlandersi i Živa vatra.

kocnert za napuštene pse petface

– Iako je prodato samo oko 70 karata, jer je bio radni dan, raduje nas činjenica da su ga podržali pravi ljubitelji životinja, dodala je Aleksandra!

Iako je gradnja azila za životinje u Užicu najavljena još 2013. godine, od tog „posla“ još nema ništa.

Pročitajte još:
BEOGRAD: Humanitarna svirka za napuštene pse! UŽIVAJ I POMOZI!

Grad se odlučio za izgradnju azila , jer je do sada izdvajao velika sredstva za usluge azila iz Požege, kao i za naknadu štete građanima, koje su ujeli nevlasnički psi, rekao je tada Zoran Adžić član Gradskog veća zadužen za budžet i finansije.

Iako još uvek nemaju azil, Aleksandra se nada da je ovo višestruka korist koju će prepoznati i građani Užica i lokalna samouprava i najavljuje još nekoliko sličnih humanitarnih koncerata kojima će pomagati napuštenim psima!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.