Naslovna VESTI MAČKE Dva mačeta spasena sa dna kontejnera

Dva mačeta spasena sa dna kontejnera

0

Dva mačeta koja su tek progledala, pronađena su na dnu punog kontejnera u Los Anđelesu. Čim su spasioci iz Specijalizovanog mobilnog tima za spasavanje životinja pozvani, odmah su pohitali u akciju.

kontejnera petface„Nav i Net su krenuli u akciju spasavanja kada su zatekli kontejner pun šuta i otpada kod jednog kompleksa apartmana. Ovaj kompleks se renovirao, zbog čega je kontejner bio pun otpada“, rekli su članovi ovog tima.

Pročitajte još: Iselila se iz svoje kuće i ustupila je macama! Sada tu živi 1.000 spasenih mačaka!

Mogli su da čuju mjaukanje na dnu kontejnera, ali se samo jedno mače videlo sa vrha. Bojali su se da bi otvaranje kontejnera moglo da prouzrokuje da šut padne na mačiće. Članovi spasilačkog tima su koristili mikro kamere i dugačku dršku da bi pronašli tačno mesto gde se mačići nalaze.

kontejnera petfaceČim su saznali gde se nalazi crno mače, iskoristili su još jednu dugačku šipku sa kanapom kako bi izvukli macu iz kontejnera i potom je prebacili na sigurno. Međutim, crno-belo mače je bilo na mnogo zavučenijem mestu, zbog čega je njegovo spasavanje duže trajalo. Pošto nisu mogli da ga izvuku, a da na njega ne padne gomila otpada, odlučili su da preseku katanac na strani kontejnera i pažljivo ga izvuku.

Pročitajte još: ČUDESNO: mače koje je imalo manje od 10 % šanse da preživi, izvuklo se zahvaljujući svom nesalomivom duhu

Ova dva preslatka mačeta su trenutno pod stalnim nadzorom i brigom dok ne ojačaju, a biće spremni na usvajanje čim budu dovoljno jaki i veliki.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSADA JE NJOJ POTREBNA POMOĆ: Supermama iz Batajnice traži dom!
Sledeći tekstTrinaestogodišnjak pešačio 4 kilometra kako bi spasio umiruće štene

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime