Naslovna VESTI PSI SADA JE NJOJ POTREBNA POMOĆ: Supermama iz Batajnice traži dom!

SADA JE NJOJ POTREBNA POMOĆ: Supermama iz Batajnice traži dom!

0
Haskici potrebna pomoć

Sećate li se priče o kujici haskija koja je pored svojih 7 štenaca preuzeli brigu o još 7 mališana koje je našla na drugom mestu? Nazvali smo je supermama jer zaista, takvu ljubav i nesebičnost odavno nismo videli.

Haskici potrebna pomoć

Janja Pejić koja je supermami obezbedila privremeni dom, obavestila nas je da je od sedam mešanaca haskija i labradora koje je mama rodila 6 već dobilo nove domove. Jana ih je sve prevezla do udomitelja. Usvojeni su i sada uživaju u ljubavi i pažnji. Ostalo je još jedno štene – jedna preslatka devojčica.

Povezan tekst: SUPER MAMA IZ BATAJNICE – Pored svojih 7 štenaca brine i o 7 tuđih.

Haskici potrebna pomoć

Nažalost, od sedam štenaca iz drugog o kojima je haskica brinula samo je jedno preživelo. Jana ih je prekasno pronašla. Haskica je bila vrlo pažljiva u njihovom skrivanju sve dok nije bilo kasno. Čini se da u tom trenutku i pored sve pažnje koju je dobijala od Jane nije dovoljno verovala ljudima. I ovo štene se trenutno nalazi kod Jane.

Haskici potrebna pomoć

Pročitajte i ovo: VLASNICI NE HAJU ZA NJEGA – Vučko živeo 6 godina u kavezu!

Haskica je sada u problemu. Zakup privremenog smeštaja ističe za pet dana. Jana ima još toliko vremena da joj nađe privremeni ili još bolje stalni dom. Ova kujica ogromnog srca i divne naravi zaslužuje dom u kome će biti voljena.

Haskici potrebna pomoć

Jana ima već pet pasa u svom dom i ova dva mališana kojima traži dom. Odrasli psi iz nekog razloga ne prihvataju super mamu. Zato vas Jana moli da pomognete i da zajedno nađemo rešenje za ovo divnog psa. U suprotnom, moraće da je pusti ponovo na ulicu. A tada, svi znamo kako izgleda život uličnih pasa. Supermama iz Batajnice to ne zaslužuje.

Izvor:  Facebook Janja Pejić

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDIRLJIVA BRIGA JEDNOG TATE: Bebe rode ostale bez mame, tata i čovek pomažu!
Sledeći tekstDva mačeta spasena sa dna kontejnera

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime