Naslovna VESTI Kornjača Nada je došla na svet sa retkim poremećajem – preživela je...

Kornjača Nada je došla na svet sa retkim poremećajem – preživela je uz POMOĆ njega! (FOTO/VIDEO)

0

Neke priče zaista zaslužuju da budu ispričane. Neki događaji jesu neverovatni, ali vrede svako napisano slovo. Neki su susreti sudbinski, a od takvih susreta, život ide u najboljem mogućem smeru, jer, kada se dvoje pronađu i kada reše da se bore protiv svega, uspeh je zagrantovan.

U ovom slučaju u pitanju su kornjača i njen vlasnik koji nikada nije ni pomislio da digne ruke od nje! A o kakvoj kornjači se zapravo radi? O jednoj, jedinoj, kojoj srce kuca izvan oklopa! Da, dobro ste pročitali!

ZOVE SE MAMA: Mačka 5 puta uletela u vatru kako bi spasila mačiće! (FOTO)

VIŠE OD LJUBIMCA: Život jedne devojčice bukvalno ZAVISI OD PSA! (VIDEO)

Kornjača Houp (Nada) ima zaista redak poremećaj – srce joj je nije zaštićeno oklopom i jasno možete videti kako kuca. Sam susrte Nade i vlasnika čini se kao sudbonosan! Od prvog trenutka,bez obzira na sve propratnetegobe, prepreke i mišljanja mnogih da Nada neće izdržati, ON je nije dao! Posvetio joj je svu svoju pažnju, ne žaleći nijednog trenutka!

View this post on Instagram

Miracles aren’t graphic. ❤️ Such an incredible opportunity to get to do another video with @thedodo ! I hope you all enjoyed it & support the charity oriented Hope products that @abominabletoys was able to bring to life. It’s been a process that’s been in the works for over a year and to see it come to life and to be able to announce the release the same day the update video on Hope came out is such a blessing and dream come true for me. All I want to do is help people and help animals and this is one of the biggest chances I’ll ever have to do that & all because Hope made it possible❣️Thank you all for your support! Let’s raise some money for some good causes and spread Hope! abominabletoys.com/spreadhope link in bio #TogetherWeCanSpreadHope #Turtle #Hope #Reptiles #Pets #Animals #Charity #Fundraiser #Wildlife #Herpetology #Science #Anatomy #Heart #Miracle #Love #Passion #Inspiring #PetsOfInstagram #MakeAWish #TurtleConservation

A post shared by Aquamike (@aquamike23) on

 

Čak i kada su svi digli ruke od nje, Nadin vlasnik je verovao da će ona preživeti i živeti dugo. Znao je on da joj je to sudbina – da uživa! Tako je i bilo!

 

Houp je preživela i sada, kad god vidi svog vlasnika i čoveka koji ju je spasio, zadovoljno mlatara nogicama! To je ta ljubav, to je poverenje! Verujte, i sve će doći na svoje! Za sve u životu! I volite vaše ljubimce, nemojte nikada dizati ruke od njih! NIKADA!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSTERILIZACIJA: Zašto vlasnici ljubimaca beže od nje a onda kukaju kada ugledaju napuštene pse i mačke?!
Sledeći tekstKAKVA VEST: Kompanija PLAĆA zaposlenima da udome napuštene životinje!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime