Naslovna VESTI PSI KOST I KOŽA – Ovaj haski je dobio novu priliku

KOST I KOŽA – Ovaj haski je dobio novu priliku

0
pas dobio novu priliku

Ovaj izgladneli pas je bio smo kost i koža kada su ga pronašli. Niko nije mogao ni da predpostavi da je ovo divno i namučeno stvorenje zapravo haski.

pas dobio novu priliku

Ostrvo Bali je jedno od najlepših mesta na svetu. Ali to ne znači da nemaju problema sa uličnim psima. Vlada pokušava da stvar drži pod kontrolom u strahu od besnila ali ta rešenja nisu uvek najbolja.

Pročitajte i ovo: SVI NA PROTEST! Ovaj pas ima poruke PROTIV DOSADNIH stvari koje ga okružuju!

Većina stanovništva na ostrvu Bali pripadaju hinduističkoj veri. Zbog verskih običaja, briga o svim živim bićima, pa i psima donosi mesto na nebu. Međutim, ima onih koji u to ne veruju pa se čak ponašaju potpuno suprotno.

pas dobio novu priliku

Mladić Riko Soegirto je na ulicama grada Denspasara naišao na zastrašujuć prizor. Video je izmučenog, očito veoma zapostavljenog i mučenog psa. Zbog neuhranjenosti izgledala je kao živi kostur. Riko je shvatio da je pas na izmaku snaga i da će uskoro umreti u najgorim mukama. Kada joj je prišao, video je sjajne plave oči i odlučio da pokuša da joj pruži još jednu priliku da živi srećno.

Pročitajte i ovo: BROD NADE – PAS na SANTI LEDA spasen u POSLEDNJI ČAS!

pas dobio novu priliku

Napaćenu ženkicu je odne svojoj kući i počeo da je neguje. Uz ljubav, pažnju i obilje hrane koju nikada nije imala kujica je počela dugu put ka oporavku. Dobila je ime Nada. Njena transformacija je trajala nekoliko meseci, a rezultat je neverovatan.

pas dobio novu priliku

Nada se potpuno oporavila. Izrasla joj je dlaka, ojačala je i pokazala koliko je zapravo dobra duša. Obožava kolačiće i maženje. Sada je ponovo zdrava i spolja i iznutra. U njenom oporavku su učestvovala i ostala 4 Rikova psa koji su je odmah prihvatili i sve vreme joj davali podršku.

pas dobio novu priliku

Nada je pravo čudo. Čudo je i ovaj mladić. Nije okrenuo glavu od užasne slike, od bića koje je patilo… učinio je ono što svaki čovek treba da uradi – ako je ČOVEK.

Izvor:   top13.net

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSVI NA PROTEST! Ovaj pas ima poruke PROTIV DOSADNIH stvari koje ga okružuju!
Sledeći tekstTOPLOTA TELA MAJKE IH JE ODRŽALA – Štenci preživeli zahvaljujući ljubavi požrtvovane mame.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime