Naslovna VESTI MAČKE KRAGUJEVČANI VOLE ŽIVOTINJE: Spasena maca koja je danima bez vode i hrane...

KRAGUJEVČANI VOLE ŽIVOTINJE: Spasena maca koja je danima bez vode i hrane bila na drvetu!

0
kragujevčani petface

Kragujevčani vole i brinu o životinjama svog grada. Na to ukazuje činjenica da nisu dopustili da jedna radoznala maca koja se popela visoko na drvo, izgubi život. Mačka je danima bila bespomoćna na drvetu, bez hrane i vode.

Mjaukanje su začili polaznici škole strane jezika u blizini. Iako se nisu obazirali na to, posle nekog vremena im je postalo jasno da maci zaista treba pomoć. Kontaktirali su sve gradske službe – vatrogasce, Zelenilo, Čistoću, Zoohigijenu, Udruženje „Šapica“. Međutim, prema njihovim rečima, ispostavilo se da spasavanje mace sa drveta nije ni u čijoj nadležnosti.

Pročitajte još: NEVEROVATNO: mačka koja je preživela dva meseca zarobljena u dušeku

spasena-maca-petfaceGradsko Zelenilo je obezbedilo dizalicu, međutim, akcija spasavanja se završila bezuspešno  – jer se maca popela na još više i tanje grane.

Pročitajte još: SREĆNI KRAJ DRAME U BEOGRADU: Maca zarobljena u krovu supermarketa – SPAŠENA!

Čitavu priču, kamerom i reportažom je propratila Radio televizija Kragujevac, pa je priča putem ekrana došla do ljudi koji su bili spremni da se istinski potrude da mačka ponovo bude na zemlji. Nicijativu je pokrenula Vesna Lazarević koja je angažovala svoje prijatelje kako bi zajedničkim snagama pomogli maci.

Ovoga puta akcija je bila uspešna – maca je spuštena! Heroj po imenu Vladimir Radonjić se popeo i skinuo mačku s drveta. Uplašena i zbunjena maca se izgubila u nepoznatom pravcu.

BRAVOOOO!

Izvor, foto: rtk.co.rs

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOve činjenice o mačkama VRLO VEROVATNO niste znali!
Sledeći tekstMačor Mango dobio prostirku za jogu da vežba sa vlasnicom

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime