Naslovna VESTI MAČKE Mačor Mango dobio prostirku za jogu da vežba sa vlasnicom

Mačor Mango dobio prostirku za jogu da vežba sa vlasnicom

0

Kada god bi Otumn Pregizer izvadila svoju prostirku da vežba, njen mačor Mango bi se istog trenutka popeo na nju. Obožava da provodi vreme sa njom dok vežba, da se valja po prostirci i naravno, da smeta svaki put kada bi Otumn pokušala da uradi novu vežbu.

mango petface– Kada sam koristila tu prostirku, dešavalo se da legne ispod mene dok radim plenk i da tu trema. Takođe bi provodio vreme na njoj, čak i kada ja ne vežbam, rekla je Otumn.

Mango je opsednut svojom vlasnicom i mora da bude uključen u sve što ona radi, tako da nije bila iznenađena ni kada se uključio u vežbanje sa njom. Međutim, posebno je bio opsednut tom prostirkom.

Pročitajte još: SUPER IDEJA: Napuštene mace na treninzima joge kako bi se lakše udomile! (VIDEO)

Pomislila bi kako bi bilo dobro da mu pokloni tu prostirku dok, a da uzme sebi novu i to je i upalilo. Sada kada Otumn vežba, Mango je tik uz nju na SVOJOJ prostirki.

– Bez obzira na to da li je u istoj prostoriji ili u drugom delu kuće, nije bitno jer će svakako doći kod mene dok vežbam. Ili će se i on prevrtati na svojoj novoj prostirci i gledati me za to vreme, kaže Otumn.

mango petfaceDodala je da je skoro izgubila oko 20 kilograma i da je Mango bio njena najveća podrška i da je to i dalje.

Kao i ljudima, i macama je potreban dovoljna količina vitamina, minerala i određenih amino kiselina kako bi održali jačinu svojih mišića.

Pročitajte još: Aleksandra je pokrenula trend koji osvaja CEO SVET: Pilates sa psima!

Kako bi mačka bila zdrava i da bi joj se pravilno razvijali mišići i skelet, potrebno je da ima dovoljnu količinu taurina u organizmu. S obzirom na to da neophodnu količinu ne može da sintetišu samo iz hrane, mora ga unositi putem suplemenata ili hrane pa mislite i o tome.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKRAGUJEVČANI VOLE ŽIVOTINJE: Spasena maca koja je danima bez vode i hrane bila na drvetu!
Sledeći tekstNEUMORNI LOVAC: Balu svakog jutra obraduje svog vlasnika neobičnim ulovom!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime