Naslovna VESTI PSI GLASANJE POČELO: KO će biti KRALJ I KRALJICA pod maskama?

GLASANJE POČELO: KO će biti KRALJ I KRALJICA pod maskama?

0
kralj PRVI petface

Jedan KRALJ i jedna KRALJICA u svetu životinja okitiće se lentom 15. novembra u podne, a ko će to postati – zavisi samo od armije fanova. 🙂

Naime, kao što znate – NAJLUĐA MASKIRANA ZABAVA ZA ŽIVOTINJE – odigrala se 28. oktobra u beogradskom BIG FASHION šoping centru! Preko 100 kuca, maca, hrčaka i ostalih kućnih ljubimaca prodefilovalo je našom pistom i pokazalo svoje glamurozne kostime.

ŠON JE SUPERHEROJ: Petogodišnji dečak brine o napuštenim mačkama!

Supermen, Betmen, Scooby-Doo, Šerlok Holms, veštica, kostur, jednorozi, Deda Mraz… Ne, ne nabrajamo likove iz stripova, crtaća, knjiga i bajki, već učesnike NAJVEĆEG MASKENBALA za kućne ljubimce!

kralj petface

Žiri je bio na mukama, jer je trebalo izabrati 15 životinja koji su se izdvojili u nekim posebnim kategorijama!

JEDAN JEDINI bio je pomeranac PAKI, veseli mali mornar koji nije mogao da suzdrži svoje oduševljenje, dok je NAJ DETALJ imala predivna crna KALI u ulozi šišmiša. NAJBOLJI RUČNO RAĐENI KOSTIM imao je crni labrador BLEKI, u ulozi osice, dok je NAJSMEŠNIJI KOSTIM imao čupavi gospodin OZI.

kralj petface

Nagrada za NAJORIGINALNIJI KOSTIM U PARU otišla je u ruke i šape PETRA i njegove morske prasice MILKE koji su bili Deda Mrazovi, dok je NAJ SMOTANKO bio maleni policajac SNUPI. Tu je bila i naša MASKIRANA EKIPA IZ KRAJA, crni nemački ovčar PAKO, takođe u ulozi POLICAJCA sa svojim vlasnikom.

DOKAZANO: Deca koja odrastaju uz pse su sposobnija i odgovornija!

NAJ STIDLJIVKO sa povijenom repićem bila je malena čivava PEPA PRASE, koja je oprezno i krijući se od pogleda publike šetala binom, ali je zato tu bila CICA ZAVODNICA, kunić KETI koja se ponosno šepurila pistom.

kralj petface

Na maskenbal je došla i jesen, i to samo zahvaljujući KOKIJU koji je zajedno sa svojim jesenjim lišćem divnih boja odneo nagradu za NAJŠARENIJU MASKU. SUPER HEROJ događaja bila je MICI, maleni hrčak sa plaštom i još jedan dokaz da veličina nema veze sa snagom.

NAJSTRAŠNIJI je bio GADAFI, meksički golokoži pas u ulozi kostura, dok je zasigurno NAJORIGINALNIJU MASKU imala mešanka PALČICA kao parking servis. Trenutak koji su svi čekali bio je za proglašenje NAJ MASKE. Ovu nagradu je osvojio dvojac jednoroga – francuski buldog BELLA i njena vlasnica NINA.

kralj petface
Pobednik!

Pored toga što su uživali u poslasticama i nagradama, Orijen i Acana hrane, koje su svi dobili, učesnici i publika su imali priliku da sami obraduju nekoga svojim glasom. Zbog istog broja glasova, nagrada publika je otišla u šape tri psa – LEA, BAKA i BELLE i verujemo da sada svi uživaju u slatkim zalogajčićima.

I kao što smo rekli – zabava se tamo nije i završila! Sada je na redu da izaberemo pobednike u kategorijama – KRALJ I KRALJICA prestonice. Zato, trk u album IZBOR ZA KRALJA I KRALJICU MASKENBALA, prelistajte fotografije i dajte glas SVOJOJ OMILJENOJ MASKI!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPOSLEDNJI POZDRAV: Komšije se uz suze oprostile od Mede, obožavanog psa lutalice!
Sledeći tekstRUŠIMO PREDRASUDE: Zašto se crni psi teže udomljavaju?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime