Naslovna VESTI PSI SRAMNA ODLUKA: Sudija u Pančevu izjavila da NIKO NIJE KRIV za prebijanje...

SRAMNA ODLUKA: Sudija u Pančevu izjavila da NIKO NIJE KRIV za prebijanje 5 pasa na smrt!

4
KRIV petface

NIKO NIJE KRIV – to je zvanična presuda u slučaju prebijanja pasa u Pančevu u avgustu, 2016. godine. Da podsetimo, 5 pasa spakovanih u džakove pronašao je čovek i odmah obavestio Gradsko Prihvatilište! Svi su bili isprebijani, krvavi!

Društvo za zaštitu životinja i prirode „Ekolibrijum“ iz Pančeva podnelo je 19.08.2016. godine krivičnu prijavu PU Pančevo protiv NN lica za krivično delo ubijanje i mučenje životinja, član 269 Krivičnog zakonika.

PANČEVO: Čovek pronašao 5 pasa spakovanih u džakove – isprebijane i krvave!

KRIV petface

U ponedeljak, 22. avgusta, inspektor Pu Pančevo preuzeo je predmet i već u toku dana došao je do određenih saznanja na osnovu kojih je obavio saslušanje svedoka.

Tri dana kasnije, Policija podnosi krivičnu prijavu protiv šezdesetosmogodinjeg Pančevca zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja.

NAJNOVIJA VEST: Policija na tragu zlostavljaču pasa iz Pančeva. Jedna ženka – nažalost uspavana!

KRIV petface

Danas, osam meseci nakon ovog nemilog događaja dobijamo vest da je KRIVIČNA PRIJAVA ODBAČENA!

– Sećate se pančevačkog slučaja pasa prebijenih na smrt i strpanih u plastične kese, koje odvozi radnik Zoohigijene? NIKO NIJE KRIV. Krivična prijava protiv Dragoja Dragomira je odbačena. Sudija je tako okončala slučaj, bez ulaženja u detalje. Nije važno što radnik Zoohigijene nije znao po čijem nalogu dolazi, što je video NEKOG čoveka, koji mu je kese dao, nije važno što je taj isti Dragoje video da Miloš stavlja pse u džakove, pa otišao mirno svojim putem, ništa to nije važno. Važno je da je izjavio da nije kriv. Pa to su samo džukele, to mi dodajemo.

NAJNOVIJA VEST: Krivična prijava protiv Pančevca (68) za ubijanje psa!

KRIV petface

I jesu, džukele su za sve koji su sudelovali u ovom zlodelu i za sudiju, koja se nije ni potrudila da ispoštuje član 269 Krivičnog zakona, već je bila i ostala ono što jeste. Još jedna bezosećajna i nezainteresovana kuglica točkića koji se vrti, da bi se vrteo, bez ikakvog interesa za poštovanjem pravde. Pa to su samo džukele. Mogu da se prebijaju na smrt, može sve da im se radi. Pa šta? Tužno i tragično. Primitivno i odvratno, navodi se u soapštenju organizacije „Koalicija za život“.

Mi ćemo smao dodati da smo u šoku,..

Izvor: koalicijazazivot.org
Foto: Facebook, Željko Stojčić

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNajbolje mačje fotobombe: 13 fotografija koje je nemoguće pogledati bez smejanja!
Sledeći tekstPRETUŽNO: Pas Tristan je brutalno pretučen, pa ostao bez jednog oka!

4 KOMENTARA

  1. Sramota, sramota , sramota. A posle ljudi pitaju se kada njih nešto spopadne u životu “što sam to ja skrivio Bogu?”. Neki zaista Bog njima bude sudija.

    • SRAM BILO TU SUDINICU DABOGDA JOJ DIJETE TAKO PREBILI DROLJA BEZOSJECAJNA KURVETINA TREBA TU STARU MRCINU OD 68 KUKA PREBIT A IONAKO CE USKORO UMIRAT U TAKVIM BOLOVIMA OD TESKE BOLESTI JER CE JE SAM SEBI DOSUDITI KARMA STA CETE

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime