Naslovna VESTI PSI BRAVO ZA LIDL: Kuca Maša OSTAJE na svom mestu, obezbediće joj i...

BRAVO ZA LIDL: Kuca Maša OSTAJE na svom mestu, obezbediće joj i NOVU KUĆICU!

0
Kuca Maša petface

Jednostavno. Bolje. Povoljnije. To je slogan kompanije LIDL, koja je u Srbiji pre nekoliko dana otovorila svoje prve prodajne objekte. Mi bismo dodali i HUMANIJE, jer su to svojim gestom upravo i dokazali.

Kuca Maša petface

Naime, ljubitelji životinja su već upoznati sa pričom o Maši, šesnaestogodišnjoj bakici, koja živi na Čukarici – mestu gde LIDL uskoro otvara svoj novi prodajni objekat. U našu redakciju je stigao apel gospođe Volete, koja je prva pokrenula inicijativu da se baka maša ostavi na svom mestu, na kojem živi punih 16 godina.

PROČITAJTE I:

„Aviv Park“ u Pančevu takođe otvorio vrata za pse sa ulica!

Veliki broj ljubitelja životinja je u kratkom roku uputio apel predstavnicima ove nemačke kompanije! Da su VELIKI da su PRIMER ostalim trgovinama, menadžmentima, vlasnicima prodavnica, kafića, restorana – potvrdili su jutros kada je na naš mail stigao ODGOVOR – MAŠA OSTAJE!

LIDL petface

– Upoznati smo sa činjenicom da je parcela na kojoj se otvara Lidl prodavnica na Adi dom šesnaestogodišnje Maše, koja je ispratila sve faze izgradnje naše prodavnice, i uklanjanje njenog dosadašnjeg skloništa NIJE ODLUKA kompanije Lidl i njenih predstavnika. Kao društveno odgovorna kompanija koja brine o zajednici u kojoj posluje i svojim komšijama, Lidl će za Mašu pronaći mesto na parceli i obezbediti joj novu kućicu. Dodatno, kompanija će osobama koje već godinama brinu o Maši obezbediti i određenu količinu hrane, kako bi svakoga dana imala kvalitetan obrok, stoji u saopštenju menadžmeta!

Moramo da pohvalimo ovu odluku i da pozovemo i ostale obejkte da pokažu malo empatije prema našim napuštenim psima i macama. Osim LIDLA, pozitivan primer nam stiže i iz AVIV PARKA koji je postavio kućice za napuštene pse u blizini svog objekta u Pančevu!

BRAVO, BRAVO, BRAVOOOO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstAkcija sakupljanja sredstava da se Ivanu pokloni pas pomagač: “USPEĆEMO, ZNAMO”!
Sledeći tekstNe možemo se videti ili čuti, ali oboje osećamo VELIKU LJUBAV! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime