Naslovna VESTI PSI BRAVO ZA KAMPANJU: Starbaks uveo „kucaćino“ – kafu za napuštene životinje!

BRAVO ZA KAMPANJU: Starbaks uveo „kucaćino“ – kafu za napuštene životinje!

0
Kucaćino petface

Kucaćino! Kratko i jasno! Lepo uđete u bilo koji objekat popularnog „Starbaksa“ u Vašingtonu i osim preukusne kafe, izađete i sa štenetom u naručju 😉

Sjajna kampanja koja za cilj ima da promoviše udomljavanje napuštenih životinja, pokrenuta je u sradanji sa lokalnim Prihvatilištem – sa jedne strane – i možda najpopuarnijom kafeterijom na svetu, Starbaksom!

Kucaćino petface

Simbolično nazvana Kucaćino („Puppuccino“) akcija podrazumeva jednu malu čašu šlaga u kojima napuštene kuce uživaju, a oda tako musave poziraju ispred objektiva! Zatim se ove fotografije predstavljaju posetiocima popularnog kafića u nadi da će psi pronaći novi dom.

SUPER KAMPANJA: “IKEA” uz nameštaj, udomljava napuštene pse!

Kucaćino petface

Starbaks je najpre objavio da odnedavno imaju i poseban specijalitet – „kucaćino“ i da recept nikome neće otkriti, kako bi zaintrigirali posetioce. Tajne zapravo nema, jer se u brendiranim čašama nalazi šlag, neškodljiv za kuce.

Kucaćino petface

– Svake nedelje, dovedemo po jendog štićenika u Starbaks. On uživa u slatkom napitku, a dok halapljivo liže čašu, fotograf ga slika. Onda sve te slike postavimo na Instagram profil našeg Prihvatilišta, kaže Rebeka Johnson.

SVETSKE LIČNOSTI POKRENULE KAMPANJU: Za svaki liz psa, donira se dolar za napuštene životinje!

Kucaćino petface

U poznatoj kafeteriji svake nedelje stoji fotografija „Kuca nedelje“ koja čeka na dom.

Kucaćino petface

Ono što je oduševilo sve posetioce je i da će ovaj slatki užitak ostati na glavnom meniju za sve one pse čiji vlasnici redovno posećuju omiljenu kafeteriju!

TAKO SE TO RADI!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.