Naslovna VESTI PSI Napuštena mačka pratila čoveka kući i rešila da nikada ne ode

Napuštena mačka pratila čoveka kući i rešila da nikada ne ode

0

Konor Mening je išao kući jedne večeri potišten zbog raskida, kada se malo mače pojavilo pored njega. Mening je primetio da verovatno živi na ulici već neko vreme jer je bila premršava, prljava i puna buva.

Sagnuo se kako bi je pomazio, ali iznenada, slatka mala mačka je uskočila Meningu u krilo i odbila da ode.

– Nakon jedno pet minuta sam ustao i krenuo kući, a ona je bila preplašena. Zato sam čučnuo, a ona se još jednom popela na mene. Ponovili smo ovaj proces sve dok nismo došli do moje kuće, rekao je on.

Ušla je čak unutra i odlučila „samo malo“ da pronjuška okolo. Sve dok nije, ipak, odlučila da ostane za stalno. Mening joj je postavio krevet i vodu na tremu kuće, ali nakon sat vremena, mladić je čuo mjaukanje ispred vrata i odlučio da je pusti u kuću.

Pročitajte još: KAD TI SE SREĆA OSMEHNE: Izgladnela i napuštena mačka, sada je u sigurnim rukama

Maca, koja je dobila ime Soks, u početku je bila nervozna, ali čim je ušla, odlučila je da nikada ne izađe. Međutim, postojao je jedan problem, njen novi potencijalni vlasnik je alergičan na mačke.

– Moja porodica je morala da pokloni mačku koju smo imali kada sam bio mali jer sam užasno alergičan na mačke. Kada sam se vraćao od veterinara sa Soks, imao sam užasan bol u grlu i znao sam da moram da je poklonim nekome, izjavio je Mening.

– Jednostavno sam se zaljubio. Nakon što sam nekoliko dana pio lek za alergiju, počeo sam da se osećam dobro, tako da je Soks ostala, zaključio je Mening.

Pročitajte još:  DIVNOO: Napuštena maca SAMA izabrala vlasnicu Kristinu i poverila joj brigu o svojih 6 beba!

Desi li vam se da i vi nađete na ulici mače koje biste rado udomili kod sebe ili prijatelja, potrebno je da uradite isto što i Mening, da ga obavezno odvedete kod veterinara na pregled. Ali i da mu obezbedite čišćenje od spoljnih parazita.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPAZITE SE: Ne kupujte ljubimce na oglasima – to su prevare u Srbiji!
Sledeći tekstNOVI ZAKON: Svako ko ostavi psa na zimi i niskim temperaturama biće KAŽNJEN!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime