Naslovna VESTI PRELEPOOO: Labud zagrlio čoveka koji ga je spasao!

PRELEPOOO: Labud zagrlio čoveka koji ga je spasao!

0
Labud petface

Labud na prvi pogled deluje tako prefinjeno, nežno i pristupačno. Međutim, ove graciozne životinje hrabro brane svoju teritoriju i znaju da budu veoma borbene. I baš iz ovih razloga su, fotografije na kojima Labud grli voditelja, Ričarda Viza, koji ga je spasio – obišle svet!

Naime, prilikom posete jedne kolonije labudova u Velikoj Britaniji, TV voditelj Ričard Viz je naišao na labuda koji se povredio tokom preskakanja žičane ograde. Bez razmišljanja je uzeo povrešenog labuda u naručje kako bi ga odveo kod veterinara na pregled.

Pročitajte još:
NOVI SAD: Tužni krici labuda Ise, koji je ostao bez cele porodice, odzvanjaju parkom!

Labud petface

Kada je nakon nekoliko godina posetio istu ovu koloniju, Viz je ostao šokiran onim što je doživeo. Naime, Labud se setio svog spasioca!

Labud petface

– Uzeo sam ga u ruke i oseto kako mu srce ubrzano lupa. U jednom trenutku samo je obmotao svoj vrat oko mene. ZAGRLIO ME JE, rekao je Ričard za „Daily Mail“.

Pročitajte još:
NOVI SAD: Labudićima odsečena krila! (FOTO)

Labud petface

Reporteri njegove emisije “Born to Explore” snimili su ovaj trenutak, a fotografije su šerovane nekoliko stotina hiljada puta!

JER, ŽIVOTINJE ZNAJU!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstRETKO IH VIĐAMO: Pogledajte kako izgledaju bebe ježeva! (VIDEO)
Sledeći tekstVlasnici su ostavili svoje ljubimce u automobilu, ali ovaj pas je pronašao način da im skrene pažnju! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime