Naslovna VESTI PSI NAJBOLJI „PSEĆI“ PRIJATELJ: Nosila je teško povređenog pit bula sat vremena niz...

NAJBOLJI „PSEĆI“ PRIJATELJ: Nosila je teško povređenog pit bula sat vremena niz strmu planinu!

0
Nosila je teško povređenog pit bula petface

Nosila je teško povređenog pit bula: Ako je do sada važilo da je pas čovekov najbolji prijatelj, od ove priče i žene po imenu Endi – sve se menja! Endi je postala heroj o kojoj je izveštavao i CNN a sve zbog njenog neverovatnog podviga – Nosila je teško povređenog pit bula niz strmu planinu i to punih sat vremena!

Naime, priča nas vodi do Arizone, gde je Endi Dejvis bila na izletu. Ni sama ne zna koliko je tačno dvogodišnji povređeni pit bul proveo vremena tu, dok ga Endi nije pronašla. Kada je ugledala povređenog pit bula, nije oklevala ni trenutka. Polako mu je prišla, podgila glavu i odmah dala vodu. Pretpostavila je da su mu slomljene noge!

Nakon što je dobio osveženje, Endi je 25 kilograma teškog psa podigla u naručje.

– Bio je toliko slab, da je bukvalno pao u moje naručje, kaže ona i ponavljala „biće sve u redu“.

teško povređenog pit bula petface

Iako su je obarali bolovi u rukama i leđima, Endi je odbijala da odustane. Tako je u svom naručju, svojom snagom, niz strmu planinu koračala noseći povređenog psa u rukama.

PRIČA PUNA EMOCIJA: „Nala je naš najbolji prijatelj, ali moramo se rastati“!

– U početku se tresla, jer je pas bio uplašen. Onda se tresla zbog težine psa, rekla je za CNN Breta Nelson iz „Arizona Humane Society“.

Kada je sa psom stigla do dna planina, čekali su je muž i desetogodišnja ćerka Džesika.

– On je povređen! Budite oprezni, vikala je Endi.

teško povređenog pit bula petface

Džesika je, videvši povređenog pit bula, brzinula u plač. Odmah su selu u automobil i uputili se u najbližu veterinarsku ambulantu. Pas je bio na zadnjem sedištu, do Džesike, koja mu je vrlo pažljivo duž celog puta vadila travke i trnje iz dlake.

Osoblje „Arizona Humane Society“ koje je odmah primilo povređenog psa, ustanovilo je da nema preloma nogu, već da je pas upucan!

– Trpeo je bol zbog polomljene kosti na ramenu gde je metak pogodio psa. Metak smo uspešno izvadili i pas se oporavio, rekli su veterinari.

Porodica Dejvis je znala samo jedno – nakon što operacija prođe kako treba, ovaj pas ide zauvek kod njih u dom! Tako su Dejvisovi postali ponosni vlasnici jedne hrabre kuce, koja je dobila ime Elija!

Elija je sada zahvaljujući ovoj hrabroj ženi jedna srećna, zdrava i zadovoljna kuca! U njihovom domu živi još ljubimaca, pa se Elija polako privikava na društvo.

teško povređenog pit bula petface

– Tata ima svog psa, mama svog, a sada sam i ja dobila svog, rekla je mala Džesi i objasnila kako je Elija porodični pas i zato je tako posebna!

– Posle svega, ja želim da pomognem svim onim kucama koje nemaju sreće da ih udome kao što smo mi Eliju. Posebno pit bulove, jer dobro znamo da su oni postali ozloglašena rasa u svetu. To je samo posledica neodgovornih vlasnika i lošeg vaspitanja, rekla je malena Džesi!

Preleeeeepo – na svim nivoima!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.