Naslovna Slajder vesti LEVIJATAN IZLAZI NA IZBORE: novi slogan “Živim za Srbiju”! (VIDEO)

LEVIJATAN IZLAZI NA IZBORE: novi slogan “Živim za Srbiju”! (VIDEO)

1
levijatan

Iako je bilo najavljeno i prošli put kada su trebali da budu raspisani izbori, mnogi nisu verovali da će Fondacija Levijatan biti jedan od učesnika. Ipak, sa novim izborima dolaze i nove vesti – Levijatan izlazi na izbore!

Nosilac liste je Pavle Bihali, osnivač Udruženja Pokret Levijatan, a prikupljanje potpisa je već počelo u prostorijama tog udruženja u Makedonskoj ulici 21 na trećem spratu. Članovi udruženja na Viber grupi Levijatana kažu da su za kratko vreme prikupili veliki broj potpisa za podnošenje liste, a da se potpisivanje očekuje i u drugim gradovima u Srbiji tokom naredne nedelje.

KRATKO I JASNO CAR: Glumac Tom Hardi na crveni tepih došao sa psom uz poruku „UDOMI“!

PSEĆA MOTORISTIČKA BANDA – Pogledajte ovaj neverovatni VIDEO!

Slogan pod kojim Levijatan izlazi na izbore je “Živim za Srbiju” a prema rečima članova tog udruženja, razlog za ulazak u političke vode je što za životinje ne mogu da urade mnogo van sistema a da će se zalagati za bolje zakone o zaštiti životinja, bolje službe i sve što je vezano za napuštene životinje. Prema rečima članova Udruženja Levijatan, logičan nastavak delovanja tog udruženja je upravo u politici. Koliko će biti uspešni i da li će uspeti da pređu cenzus, ostaje da vidimo 21.juna na biralištima.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:
*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta bez prethodne saglasnosti autora.
Autor: Petface.net;

1 KOMENTAR

  1. Uzas, znala sam I ranije, ali naivnom narodu ni sad nista nije jasno. Bukvalno svaka svaka prolazi. Identicna prica kao Vuciceva. Ono kad spasava dete helikopterom npr. E tako I ovi idu na patetiku, satro spasavaju sapice. Tuzno je koliko zivotinje ispastaju jer je narod glup. Sve ce biti gore…

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.