Naslovna VESTI PSI KRATKO I JASNO CAR: Glumac Tom Hardi na crveni tepih došao sa...

KRATKO I JASNO CAR: Glumac Tom Hardi na crveni tepih došao sa psom uz poruku „UDOMI“!

0
Na crveni tepih došao sa psom petface

Na crveni tepih došao sa psom i održao lekciju humanosti – pre one po kojoj je najpoznatiji! Fenomenalni glumac Tom Hardi, javnosti je poznat po neverovatnom glumačkom talentu, ove godine u još jednoj trci za Oskara, a ovih dana je prezauzet posećivanjem festivala i promovisanju najnovijeg filma „The Revenant“ za koji će, ako je verovati kritičarima, verovatno dobiti prestižnu nagradu!

Na crveni tepih došao sa psom petface

Za nas ovo i nije veliko iznenađenje, jer smo nedavno pisali o tome kako je njegov Instagram profil posvećen isključivo psima:

Instagram profil posvećen PSIMA: Glumac Tom Hardi obožava pse!

Na premijeri filma Legend, u kome takođe igra, Tom Hardi je na crveni tepih došao sa psom uz poruku „UDOMI“! Neretko Hardi govori o svojoj ljubavi prema psima, a u poslednjem intervju izjavio je da je potpuno lud za psima i da je „normalno da će se pas naći u svakom filmu na kome on radi“.

Na crveni tepih došao sa psom petface

Naglasio je da već ima dva udomljena psa u kući i da u ovom trenutku nema mogućnosti da udomi još nekog, zato je na crveni tepih došao sa psom uz poruku „UDOMI I TI“!

Pročitajte još:
ISPOVEST MIKIJA RURKA: “Odustao sam od samoubistva zbog svog psa”!

Ovo nije prvi put da se slavni glumac pojavio sa psom na rvenom tepihu. Na premijeri „The Drop“ prošle godine, Hardi se pojavio sa pitbulom Zorom!

Na crveni tepih došao sa psom petface

Hardi je veliki borac za životinje, i ohrabruje svoje fanove da spasu i udome psa, pomognu mu u nevolji, jer i oni su živa bića koja umeju da vole!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstČUDO: Ovo štene se oporavilo nakon što je upucano 18 puta!
Sledeći tekstDIVNA IDEJA: Deca čitaju psima koji su stidljivi i uplašeni!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime