Naslovna VESTI PSI GLOVO POMAŽE NAPUŠTENIM ŽIVOTINJAMA: Poklonili 400 toplih torbi azilima u celom regionu

GLOVO POMAŽE NAPUŠTENIM ŽIVOTINJAMA: Poklonili 400 toplih torbi azilima u celom regionu

0
Glovo pomaže napuštenim životinjama

Brojnim azilima i prihvatilištima za pse i mačke svakodnevno je potrebna svaka vrsta pomoći. Mnogi pomažu kako i koliko znaju i mogu a nedavno nas je obradovala vest iz kompanije Glovo. Oni su odlučili da mnogim prihvatilištima i azilima poklone korišćene torbe za dostavu hrane.

Glovo pomaže napuštenim životinjama

Radi se o 400 komada prostranih i kvalitetnih torbi od termo-izolacionog materija koje je ova kompanija izbacila iz upotrebe zbog nedavnog spajanja sa drugom kompanijom koja se bavi dostavom do kućnog praga. Ove torbe crvene boje mogu da posluže za smeštaj manjih pasa i maca pa će im obezbediti mnogo udobniji i topliji boravak tokom predstojećih hladnih dana.

Pročitajte i ovo: SUSRET KOJI ĆE VAS RAZNEŽITI: Konj i štene u neizmernoj ljubavi (VIDEO)

„Budući da u timu imamo veliki broj kolega koji vole životinje i brinu o njima, a i sama sam udomila psa sa ulice, vrlo lako smo odlučili da torbe koje više nisu u upotrebi poklonimo azilima, prihvatilištima i pojedincima koji su život posvetili brizi o životinjama bez doma. Torbe su termo-izolacione, što znači da će napuštenim ljubimcima koji će u njima boraviti ili spavati pružiti toplotu i udobnost i u ekstremnijim vremenskim uslovima, zbog čega nam je svima puno srce“, izjavila je Anja Đurić, Marketing lead kompanije Glovo u Srbiji.

Glovo pomaže napuštenim životinjama

Pročitajte i ovo: LEPA BELLA: Pleonazam ili ne, ovu lepoticu NIKO NE ŽELI!

U okviru ove donacije, torbe su stigle na adrese prihvatilišta Udruženje Beta Beograd, Dobra nada iz Petrovaradina, Draževac iz Obrenovca, Borske šape iz Bora, Pravo na život iz Šapca, Animal Care Center iz Mostara, Kuća Životinja iz Danilovgrada, Rin tin tin i Mali i veliki raj iz Spuža i druge.

Glovo pomaže napuštenim životinjama

Sve što imamo da dodamo jeste: Bravo! I naravno, da pozovemo i druge kompanije da pomognu u okviru svojih mogužnosti zbrinjavanje životinja koje su odbačene i neželjene.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSUSRET KOJI ĆE VAS RAZNEŽITI: Konj i štene u neizmernoj ljubavi (VIDEO)
Sledeći tekstŠOKANTNO, UZNEMIRUJUĆE, VARVARSKI: Snimak kineskih radnika koji u „zabranjenoj“ fabrici deru mačku

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime