Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET FOOLEE FURMINATOR: Specijalna četka za krzno ljubimaca smanjuje količinu dlaka u vašem...

FOOLEE FURMINATOR: Specijalna četka za krzno ljubimaca smanjuje količinu dlaka u vašem stanu!

1
četka petface

četka: Kako se približava proleće, u vas kao da uvlači nelagoda, jer znate da vas očekuje proleće i sezona linjanja. Vi, kao i milioni vlasnika ljubimaca širom sveta strahujete od trenutka kada će vaš dom preplaviti dlake sa vašeg omiljenog četvoronožnog mališana.

Pročitajte još: FURMINATOR FOOLEE: Najmoćniji saveznik u borbi protiv linjanja ljubimaca!

Zdravo linjanje kratko traje i omogućava potpunu zamenu mrtve dlake, a dlaka posle linjanja mora ostati sjajna. Dva puta godišnje, u proleće i u jesen, mačke menjaju krzno – tako se prilagođavaju promeni temperature.Ukoliko vaša mačka živi preko cele godine u kući na istoj temperaturi, onda se linja tokom cele godine. Ovo se objašnjava činjenicom da veća izloženost svetlu, bilo prirodnom ili veštačkom, pojačava intenzitet linjanja. Ukoliko linjanje predugo traje, a dlaka pritom gubi sjaj, obezbedite joj što veće količine vitamina D. Iako se najčešće radi o prirodnoj pojavi, linjanje može biti i znak nekih bolesti, a to je u slučaju da linjanje traje duže, a dlaka gubi sjaj. Linjanje možete ublažiti, između ostalog, i redovnim češćljanjem.

četka petface

Upravo taj deo o redovnom četkanju je spas za vas, kao i za čistoću vašeg stana. Rešenje stiže u vidu specijalne četke, koja će linjanje vašeg ljubimice smanjiti i do 90 %. Naime, zahvaljujući specijalnim metalnim zupcima, sa mačke se uklanja sva mrtva dlaka. Korišćenje FoOlee Furminatora veoma je jednostavno, a pre svega je bezbedno, kako za vas, tako i za vašeg ljubimicu. Krzno se četka u smeru rasta dlake, a verujemo da ćete i sami biti iznenađeni količinom skinute dlake.

5 mačaka upoznaje bebu furminatro foolee petface

Redovno četkanje mačaka je veoma bitno, jer je poznato da krznene mališanke ližu svoje krzno čisteći se, pa na taj način unose veliku količinu dlaka u svoj organizam. Uneta dlaka formira kuglice, koje mogu izazvati velike zdravstvene probleme u digestivnom traktu.

Više o ovoj temi pročitajte u sledećem tekstu: Fitobezoari kod mačaka!

Dakle, koristi od korišćenja ove specijalne četke su višestruke – od zdravlja i divnog krzna vaše mačke, preko čistog doma.

Prethodni tekstZA PRIMER SVIMA: Marisa (13) pokrenula sopstveni prihvatni centar za napuštene pse!
Sledeći tekstStiv je udomio 10 životinja – sve su starije i sa nekim hendikepom!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime