Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET MI ZNAMO, A VI: Zašto ova mačka briše pod peškirom?

MI ZNAMO, A VI: Zašto ova mačka briše pod peškirom?

0
mačka briše pod petface

mačka briše pod: Ne postoji osoba na svetu koja ne zna koliko je pitanje higijene važno mačkama. Kada ne spavaju, vreme je ispunjeno čišćenjem njihovog krzna. Doduše, nikada se nismo susretali sa macama koje su toliko opsednute čistoćom, kao što je to slučaj sa zvezdom naše današnje priče.

Naime, u videu koji je postavljen na You Tube –u pre skoro godinu dana, imamo priliku da vidimo jednu mačku koja briše pod peškirom. Po razmeštaju stvari, možemo da naslutimo da se radi o jednoj  trpezariji u kojoj vlada nered. Ono što fascinira je predanost ove mezimice svom zadatku.

Pogledajte i video ove mačke koja briše pod:

Mi smo veoma želeli da saznamo o čemu se radi, pa smo održali redakcijski sastanak kako bismo utvrdili zašto ova mačka briše pod. Bilo je različitih objašnjenja šta je uzrok ovom pedantnom ponašanju, a mi ćemo pokušati da ih sažmemo u nekoliko najverovatnijih.

  1. Među nama bilo je onih koji mislie da je ova mačka nešto debelo zgrešila, pa ribanjem poda želi da povrati naklonost svog vlasnika.
  2. Neki članovi naše redakcije izneli su stanovište da je ova lepotica takva čistunica da ne može da podnese nered koji vlada u njenom domu.
  3. Neki su zastupali stav, koji je malo verovatan, ali sa druge strane nije nemoguć, da se radi o porodici koja se tek preselila, pa su svoju mezimicu zamolili da im pomogne u raspakivanju stvari i čišćenju doma.
  4. Na kraju, posle mnoooogo argumenata zaključili smo da je maca konzumira hranu Taste of the Wild i da je puna energije koju je kanalisala na ovaj način. Ovakvo ponašanje bilo je ujedno i izraz zahvalnosti vlasniku koji joj je omogućio ove preukusne zalogaje.

mačka briše pod taste of the wild petface

Ako se sumnjate u naš odgovor, vrlo rado ćemo vam obrazložiti kako smo došli do ovog zaključka. Pre svega, morate znati da je hrana Taste of the Wild u potpunosti prilagođena potrebama ljubimaca, zato što nudi ishranu koja im je zapisana u genima. Nauka je ustanovila da se naši kućni ljubimci ne razlikuju od svojih predaka kada su u pitanju navike u ishrani. Naime, utvrđeno je da psi i mačke i dalje dele DNK vuka i divlje mačke. Stoga, nutricionisti iz ove američke kompanije pružili su ljubimcima prirodnu i uravnoteženu ishranu koju su oni nekada mogli naći u divljini. Dakle, da poentiramo – ova mačka je puna energije koji potiču iz mesa srne i lososa, ili možda pastrmke i dimljenog lososa. Pored toga što je ova hrana sinonim za ukusnu energiju, ona je obogaćena i voćem i povrćem koji organizam životinja snabdevaju antioksidansima. Njihova uloga je da očuvaju imuni sistem i doprinesu opštem zdravlju vaših ljubimica.

Verujemo da ste i vi sada sigurni u to da je preukusna hrana Taste of the Wild izvor nepresušne energije ove mačke koja briše pod.

Prethodni tekstJAČI OD SMRTI: Pas Lazar preživeo DVE EUTANAZIJE! Ali, bukvalno!
Sledeći tekstPsa popularne glumice Selme Hajek ubio je komšija zbog ometanja poseda!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime