Naslovna VESTI MAČKE MAČKA HEROJ: Živela je osam meseci u bunaru, zahvaljujući baka Veri, koja...

MAČKA HEROJ: Živela je osam meseci u bunaru, zahvaljujući baka Veri, koja joj je užetom spuštala hranu!

0
macka heroj zivela u bunaru 8 meseci

Od prošle Nove godine baka Vera hrani macu, koja je upala u šahtu duboku 6 metara, tako što joj hranu i vodu spušta na užetu u korpici. Međutim, kako prenosi Blic.rs, danas su se konačno našli ljudi koji su krenuli u spašavanje mace iz ove “nedođije”. Mačka po imenu Tifa imala je sreću da je baka Vera toliko voli, da joj je svakodnevno održavala u životu, sve dok alpinista Marko nije stigao do nje! “Marko je alpinista koji je danas oko 13 sati došao na Banovo brdo, kako bi iz atomskog skloništa sa dubine od čak 10 metara izvukao Tifu. Verovali ili ne, ova maca je na toj dubini živela čak osam meseci i to sve zahvaljujući baka Veri”, prenosi Blic.rs
“Svakog dana u 12 sati sam dolazila do skloništa i u korpi na konopcu spuštala hranu i vodu. Toliko je navikla na to da ako malo zakasnim odmah mjauče. Svih osam meseci zvala sam i policiju i vatrogasce i društvo za zaštitu životinja i SOS da joj pomognu, bukvalno sam plakala na slušalicu. Dolazili su samo da slikaju i odlazili bez traga. Ja sam morala da je hranim, nisam mogla da je pustim da ugine”, za Blic priča baka Vera koja sa ćerkom u stanu čuva čak 18 mačaka.
Ovome je sada došao kraj, jer je alpinista Marko došao, sišao i spasio mačku.
“Spasavao sam mačke iz šahtova i sa drveća, ali nikad iz atomskog skloništa. Sakrila se ispod grana i đubreta, ali sam uspeo da je uhvatim. Da nisam imao opremu i ćebe skroz bi me izgrebala”, rekao je heroj baka Vere, Marko Radanović.
Sjajno, pogledajte video:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVIDEO: Mačka pokušava da ukrade nešto iz fioke, a kada shvati da je gledaju ona…
Sledeći tekstOSMISLILI SRBI, OSVOJILI REGION: “Šik šape” koje će spasiti mačku i sačuvati vaš nameštaj!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime