Naslovna VESTI MAČKE MAČKA I ČOVEK: Postali su najbolji prijatelji i svakog dana se druže!

MAČKA I ČOVEK: Postali su najbolji prijatelji i svakog dana se druže!

0

Čovek pod imenom Dan i njegova supruga šetali su ulicama naselja u koje su se tek doselili, jednog popodneva, kada im je prišla narandžasta mačka. Bila je neverovatno prijatljski nastrojena i prišla je paru bez straha i oklevanja. U tom trenutku, oni nisu imali pojma čija je mačka i odakle je došla, i nisu znali kada i da li će je ponovo videti.

-On je tražio našu pažnju i nije želeo da se odvoji od nas dok nije dobio dobru dozu maženja, kakvu zaslužuju svi kućni ljubimci, rekao je Dan koji je naveo da je to najslađa mačka koju je ikada upoznao.

PRIJATELJSTVO IZ AZILA: Usamljeni psi postali najbolji prijatelji!

Par je ubrzo saznao da se mačak zove Bosko, a pirpada porodici koja je živela u okolini. Posto je Bosko tako druželjubiv i mirn mačak, njegovi vlasnici su mu napravili vratanca kako bi mogao izaći napolje kad god želi i tako pozdraviti sve koji nailaze.

macka i covek petface

Dan radi veoma blizu Boskove kuće i viđao ga je skoro svaki dan kada bi išao na posao. Dve godine kasnije, Bosko još uvek izlazi iz svog dvorišta kako bi pozdravio omiljenog komšiju, svaki put kad prođe.

-Kada je lepo vreme, viđam ga svaki dan. Takođe, kada idem kući viđam ga na prednjem tremu kuće komšija. Čim ga pozovem on mi odmah dođe, istakao je Dan i dodao da ga ovaj mačak nekad čeka i vrtu punom cveća u dvorištu.

KAKVO DRUŠTVO! Haski i patak NAJBOLJI PRIJATELJI!

Svaki put kada Dan prolazi pored Boskove kuće, mačak odmah dođe do njega i svaki put traži ljubav i pažnju sve dok Dan ima vremena do početka smene.

Dan se raduje svakom njihovom susreti i uvek ima vremena da se malo poigra sa svojim prijateljem. Oni su se veoma združili da prosto ne mogu jedan bez drugoga i svakog dana se druže.

macka i covek petface

-On voli sve nas i svakako zna vreme kada treba da izađe i pozdravi me, rekao je Dan.

Ovo je još jedno svedočanstvo neverovatne ljubavi među životinjama i ljudima, ali i još jedan dokaz da opšte poznato verovanje, da su mačke asocijalne nije baš tačno.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPas i devojčica imaju probleme sa srcem i oni su NAJBOLJI DRUGARI!
Sledeći tekstDudu je dalmatinac iz regiona, koji je pobedio 15 hiljada pasa i postao najlepši u Evropi!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime