Naslovna VESTI MAČKE MAČKA SA POLA GLAVE TRAŽI NOVI DOM: Neverovatna priča o mački Holi

MAČKA SA POLA GLAVE TRAŽI NOVI DOM: Neverovatna priča o mački Holi

0
mačka holi

Ova nesrećna ulična mačka je dovedena u prihvatilište za napuštene životinje Lis Nini u Svonsiju u veoma lošem stanju. Kada su je pronašli dlaka joj je bila umršena, potpuno bez sjaja, imala je kraste po licu i tešku infekciju uha. Međutim, njenim mukama tu nije bio kraj. Posle detaljnog veterinarskog pregleda ustanovljeno je da ima i veliki kancerogeni tumor iza uveta.

mačka sa pola glave

BOLESNO! TINEJDŽERKA NALIVALA PSA VOTKOM!

Greg Viks, direktor prihvatilišta kaže: „Kada smo je primili, bila je u veoma lošem stanju! Imamo ozbiljnih razloga da verujemo i da je potpuno gluva.“ Veterinari su procenili da je Holi stara oko 11 godina. I pored svega odlučili su se na veoma komplikovanu operaciju odstranjivanja tumora. Rezultat operacije za koju kažu da je protekla u najboljem redu je taj da ovoj nesrećnoj mački sada nedostaje gotovo cela polovina glave!

Holi

MAČKA ZAVRŠILA U „SAMICI“: Ova mačka je nepopravljivi begunac

Greg i njegovi saradnici sada traže novi dom za ovu neverovatnu mačku. „Ona je predivna ljubimica, siguran sam da će neko hteti da je uzme u svoj dom.“ – dodaje Greg. Uprkos svim nedaćama koje je preživela i dugotrajnim boravkom u bolnici ona je zadržala veseo i umiljat duh. Ovoj mački treba stabilan dom i vlasnici koji su svesni da ljubimici moraju obezbediti posebne uslove za život. Ipak, ono što je najpotrebnije Holi jeste vlasnik koji će joj nesebično pružiti ljubav i pažnju koju ova mačkica nesumnjivo zaslužuje.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŠTA JE TO „MRTAV REP“ KOD PASA?
Sledeći tekstNEVEROVATNO: POTERA ZA AUTOMOBILOM ZAVRŠENA – Pogledajte ko je uhapšen!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime