Naslovna VESTI PSI BOLESNO! TINEJDŽERKA NALIVALA PSA VOTKOM

BOLESNO! TINEJDŽERKA NALIVALA PSA VOTKOM

0
pas

Kako bi se dokazala svojim prijateljima 18-godišnja devojka iz Ukrajine je svom štenetu sipala votku u posudu za vodu i prisilila ga da je popije. Sve je to snimala i potom podelila na društvenim mrežama.

Na videu se vidi kako ona sipa votku u posudu, kako štene pije, a potom se nekontrolisano trese. Na snimku se navodno i čuje kako se devojka smeje dok štene pije opasnu tečnost. „ Evo votke za mog ljubimca! Sad ćemo da vidimo kako će to uticati na njega!“- rekla je devojka, a potom sipala oštar alkohol u njegovu posudu. Sve se ovo dešava u selu Mamornitsia na zapadu Ukrajine.

pas pije votku

MAČAK KOJI PERE ZUBE: Ovaj pametni dečko u svemu oponaša svoju vlasnicu pa čak i zube peru zajedno!

Policija je veoma brzo reagovala. Nedugo posle objavljivanja šokantnog video neimenovana devojka je uhapšena. Tom prilikom je izjavila da je video snimila i postavila kako bi zabavila svoje prijatelje. Policija je potvrdila da štene koje je bilo maltretirano, srećom nije pretrpelo veće posledice. Tinejdžerka je priznala učešće u ovom okrutnom događaju, pravdajući se da je to uradila na nagovor svojih prijatelja. „Bila je to igra. Moji prijatelji i ja smo se međusobno izazivali različitim zadacima. Oni su mi rekli da napijem psa.“ – izjavila je policiji.

uhapšena

Iako je pokazala kajanje i uputila izvinjenje, optužena je za okrutno ponašanje prema životinjama, a za to joj preti kazna od oko 300.- Eura.

NASILJE SE NE ZAUSTAVLJA: Pas je doživeo strahovit udarac koji mu je odneo “POLA LOBANJE”!

Neki bi sigurno rekli da je ova kazna previše blaga. Mučenje životinja iz bilo kog razloga moralo bi da se strožije kažnjava kako bi preventivno uticalo na sve one koji imaju „želju“ ili „potrebu“ da čine takva nedela. Nažalost, retki su slučajevi da počinioci budu primereno kađnjeni i to je verovatno razlog da se ovakve monstruozne stvari i dalje dešavaju.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŠOKANTNO: PREMRŠAVI PAS OSTAVLJEN U POLJU DA UGINE
Sledeći tekstSREĆNO RU! – PAS SA 6 NOGU SE SPREMA ZA OPERACIJU

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime