Naslovna VESTI MAČKE DIVNOOO: Mačka usvojila odbačeno mače

DIVNOOO: Mačka usvojila odbačeno mače

1
Mačka usvojila odbačeno mače

Mačka usvojila odbačeno mače: Nije neobično da ženke sisara usvoje mladunce koji nisu iz njihovog legla. Upravo to se pre dva dana desilo i sa farmerskom mačkom, koja je usvojila mače starije od njenih mladunaca.

Pročitajte još: GORNJI MILANOVAC: Cezar je pas koji je i mama i tata petomesečnom mačetu! (VIDEO)


Ovo mače ima svoju mamu – rekli su nam vlasnici farme – ali ona je prestala da obraća pažnju na svoje mladunce. Kada se pojavila nova trudna mačka na našoj farmi, očekivali smo da će se ovako nešto i dogoditi.

Mačka usvojila odbačeno mače petface

Vlasnici farme, pored životinja koje gaje, imaju dva psa i, odnedavno, dve mačke. Novu mačku su prihvatili samo zato što je bila u poodmakloj trudnoći i dogovorili se da će je – čim mačići ojačaju – odneti na sterilizaciju, kao i stariju mačku koja više ne pazi svoje mlade kao što je to ranije radila.

Mačka usvojila odbačeno mače petface

 Naime, ova pažljiva mlada mama primetila je ostavljeno mače, koje je tužno mjaukalo nedaleko od njenog legla i dozvolila mu da se igra sa njenim vidno manjim mačićima. Čak je počela i da ga hrani kao da je jedna od njenih beba. Džindžer, kako su ga nazvali, jedva je dočekao da ima s kime da se igra i mazi! Najvažnije je da je odmah prihvaćen i u društvu! Štaviše, njihovim nestašlucima nema kraja!

Pročitajte još: ČUDESNO: mače koje je imalo manje od 10 % šanse da preživi, izvuklo se zahvaljujući svom nesalomivom duhu

Evo kako izgleda kada šest mačića poveruje da mogu da stanu u hranilicu jednog od naših pasa, oduševljeni su vlasnici ovih šarenih loptica.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.