Naslovna VESTI PSI CEO SVET PRIČA O NJOJ: Princeza Megan Markl je sjajna žena koja...

CEO SVET PRIČA O NJOJ: Princeza Megan Markl je sjajna žena koja je UDOMILA PSA!

0
Megan Markl petface

Megan Markl, princeza i supruga princa Harija od 19. maja ove godine, u žiži je javnosti. Prati se svaki njen korak, gest, odevna kombinacija, osmeh, mimika. Ali, ono što malo ko priča je da je Megan Markl jedna sjajna žena koja je UDOMILA PSA iz azila i koja promoviše UDOMLJAVANJE kad god joj se za to ukaže prilika!

Pre tri godine, bigl po imenu gaj sedeo je u skloništu i čekao svoj red za eutanaziju! Pronašli su ga kako luta sam šumom, a uprkos tome što je imao samo 3 godine, niko ga nije usvojio, a njegovi vlasnici nikada nisu došli da ga traže.

Megan Markl petface

Ali, srećom za ovog malog psa, od tada su se mnoge stvari promenile! Udomila ga je ni manje ni više nego Megan Markl i sada je on počasni član kraljevske prodice u Engleskoj, a živi ni manje ni više nego u Kensington Palace.

KRATKO I JASNO CAR: Glumac Tom Hardi na crveni tepih došao sa psom uz poruku „UDOMI“!

Markl je usvojila Gaja još 2015. godine, nakon što ga je videla na jednom događaju koji promoviše udomljavanje pasa u Ontariju.

Megan Markl petface

-Sedeo je tamo, sa onim velikim tužnim očima, izgledajući tako depresivno. Bio je neodoljiv, rekla je ona za “The Guardian”.

U to vreme, Megan Markl je bila “samo” glumica, a osnivač azila u kom je Gaj živeo nije ni slutio sa kim ide na upoznavanje. Gaj je tada išao na zvanično uponavanje sa Markl, a ubrzo nakon toga je postao i njen ljubimac i zvezda njenog Instagrama!

Poznati hrvatski glumac, Slavko Sobin, na crveni tepih sa UDOMLJENIM PSOM!

Gaj se kasnije preselio u Veliku Britaniju, a u novembru ga je kraljevska porodica dočekala raširenih ruku! U petak, dan pre venčanja, primećen je kako se vozi uz kraljicu Elizabet!

Megan Markl petface

Inače, princeza Megan neretko učestvuje u humanitarnim događajima posvećenim napuštenim životinjama i promoviše UDOMLJAVANJE a ne kupovinu pasa!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstODMAH POSTAO VIRALAN: Mačka u zubima nosi mače, kako bi ga sklonila od pljuska!
Sledeći tekstBRIŽIT BARDO: “Postavite kamere u klanicama, pa da vidimo koliko životinje pate”!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime