Naslovna VESTI PSI OTPUŽENA ZA NAPAD NA DECU: Emiliji se konačno osmehnula sreća!

OTPUŽENA ZA NAPAD NA DECU: Emiliji se konačno osmehnula sreća!

0

Poziv za pomoć napuštenim životinjama, psima i mačkama šire se društvenim mrežama svakoga dana sve više. U prvi mah, čini se da o njima niko ne brine i za njih ne pita, međutim, situacija je ipak sasvim drugačija! Na sreću, veliki je broj humanih i divnih ljudi koji će u svakom trenutku otvoriti vrata svog srca, ali i doma. Boriće se do poslednjeg atoma snage da im pomognu i pronađu dom pun ljubavi.

Ovo je priča o mešancu Emiliji, koja je sklonjena sa ulice kako ne bi pala u ruke pogrešnim ljudima. Ima 9 meseci, potpuno je opuštena i vesela. Ovaj umiljati pas optužen je da je napadao decu u Odžacima ali ta priča nikada nije potvrđena. Udruženje za zaštitu životinja “Ruka šapi” pružila joj je utočište iako nisu imali sredstava ni za osnovne stvari, još manje za bilo kakve intervencije, a njoj je bila potrebna kako vakcinacija, tako i sterilizacija. Na sreću i uz pomoć dobrih ljudi, sve joj je to omogućeno. Pored veterinarskih usluga, ovo udruženje joj je pronašlo i dom nakon samo 5 dana!

Edukacija građana predstavlja glavno rešenje za suzbijanje problema napuštenih životinja. Potreban je određeni vremenski period, ali i međusobna saradnja udruženja sa državnim institucijama, kako bi broj napuštenih pasa počeo da se smanjuje. Dok se to ne desi, svako ko je u mogućnosti bi mogao da udomi neku napuštenu mačku ili psa. Time će značajno doprineti rešenju ovog problema i spasiti jedan život. A verujte nam, nema lepšeg osećaja nego pomoći psu ili maci, ma bilo kojoj životinji, koja zavisi od nas.

ŠAPNUO JE SVOM KONJU: “Nemoj umreti!” A onda je usledila reakcija konja! (VIDEO)

U POSLEDNJI ČAS: Spasli „BAMBIJA“ iz ŠUMSKOG POŽARA (Video)

Udruženje za zaštitu životinja “Ruka sapi”- “Ruka sapi” Animal Rescue apeluje na sve ljude dobre volje, koji žele da pomognu svim četvoronožnim prijateljima, da uplate koliko mogu kako bi se njihov život poboljšao.

Uplate mogu izvršiti  na:

Dinarski račun:
325-9500600013126-54
Primalac: Udruženje za zaštitu životinja “Ruka šapi”

Paypal:
goca.odzaci@gmail.com

Petface Viber zajednica

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKAKAV BOLESNIK: Monstrum iz Novog Sada zakucao ekser u glavu nedužnom psu!
Sledeći tekstDNEVNA DOZA SLATKOĆE: Poziranju ovih maca NEĆETE odoleti! (FOTO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime