Naslovna VESTI PSI KAKAV BOLESNIK: Monstrum iz Novog Sada zakucao ekser u glavu nedužnom psu!

KAKAV BOLESNIK: Monstrum iz Novog Sada zakucao ekser u glavu nedužnom psu!

0
ekser u glavi

Novo zverstvo prema nedužnim životinjama dogodilo se u Novom Sadu. Pronađen je pas sa zabijenim ekserom u glavu!

Kada su aktivisti Udruženja za zaštitu životinja Novi Sad – SPANS po dojavi jedne sugrađanke otišli u novosadsko naselje Satelit zatekli su psa kome je iz glave virio deo eksera. Odmah su shvatili da je neko živom psu zakucao ekser u lobanju! Neverovatno, pas je i dalje bio živ, ali u veoma lošem stanju.

Novo zverstvo u Novom Sadu

WALKING DEAD ZAISTA POSTOJE: ZOMBI PUŽ nakazni plod MAJKE PRIRODE (Video)

Istog trenutka psa su prebacili u veterinarsku ambulantu. Primenjena je antišok terapija, pas je dobio lekove za smirenje, infuziju i sredstva protiv bolova. Rendgenski snimak je zastrašujuć. Pokazao je da se u glavi nesrećnog psa nalazi ekser dugačak 5 centimetara!

Novo zverstvo u Novom Sadu

Povređenoj ženki je očitan čip i tako se utvrdilo da se radi o vlasničkom psu po imenu Kaja koja je bila stara 10 godina. Nažalost, na broj telefona vlasnika koji je upisan u bazu podataka obeleženih pasa niko se nije javljao.

OKRUTNO I BEZOBZIRNO: Usvojio dva psa, a onda ih ostavio bez vode i hrane.

Ceo slučaj je odmah prijavljen policiji koja je poslala ekipu da uzme izjave aktivista i veterinara. Druga patrola je na osnovu JMBG broja uspela da pronađe vlasnike koji su se u međuvremenu preselili.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Kajina vlasnica je, vidno potresena, objasnila da je njen pas imao običaj da sama šeta u okolini kuće u kojoj je živela. Sve komšije su je poznavali, bila je dobroćudna, a oni nisu u sukobu ni sa kim. Ne mogu ni da predpostave ko bi mogao da učini ovakvo bezobzirno delo.

Novo zverstvo u Novom Sadu

Kaja je i dalje u ambulanti pod jakim sedativima. Obavljene su konsultacije sa specijalistom neurologom, doktorom veterinarske medicine Zoranom Lončarom u Beogradu. Odlučeno je da ukoliko postoji i najmanja šansa da Kaja preživi svi daju sve od sebe da se to ostvari. Za sada su prognoze veoma neizvesne, a šanse da se Kaja izvuče jako male.

PRESTRAŠNO: Serija trovanja pasa na SEVERU KOSOVA

Iz SPANS-a kažu da se nadaju da će policija uspeti da identifikuje „monstruma koji slobodno šeta među Novosađanima“. Takođe se nadaju da će kazna za ovaj divljački zločin biti najstrožija moguća. Svi se tome nadamo, jer samo striktnom i strogom primenom zakona će biti sprečeno ovakvo i slično divljaštvo prema nevinim bićima.

Izvor i foto: Facebook Udruženje za zaštitu životinja Novi Sad SPANS

Petface Viber zajednica

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstIZGUBILA ŠTENCE, pa joj ih spasioci vratili. Njena reakcija je SVE! (VIDEO)
Sledeći tekstOTPUŽENA ZA NAPAD NA DECU: Emiliji se konačno osmehnula sreća!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime