Naslovna VESTI SRBIJA BEZ KRZNA: I ministarka Mihajlović promoviše nošenje veštačkog, NE PRAVOG, krzna!

SRBIJA BEZ KRZNA: I ministarka Mihajlović promoviše nošenje veštačkog, NE PRAVOG, krzna!

0
Mihajlović petface

Kada smo 8. marta ove godine objavili vest da je modna kuća „P….S….“ poznatija kao „Pi Es fešn“ za svoje proizvode NE KORISTI pravo krzno životinja – naišli smo na oduševljenje svih ljubitelja životinja! Naime, ova kompanija iz Čačka na etikete svojih proizvoda, dodala je činjenicu da zbog samo jedne bunde od činčile – živote izgubi njih 200 i to na najnehumaniji način.

SRBIJA: Pogledajte koja NAŠA POZNATA KOMPANIJA je rekla NE KRZNU, jer „vole životinje“!

– Ako volite da se ogrnete zečevima, na sebe ćete ih imati 50, a jazavaca ili lisica 10, ubijenih na najokrutniji način! P….S…. bira EKO KRZNO, koji je vaš izbor?, piše na svakoj njihovoj etiketi!

Sada su otišli korak dalje i, kako je za naš portal rekao Filip iz organizacije “Sloboda za životinje”, ministarki Mihajlović poslali su bundu od eko krzna!

Mihajlović petface

– Dragi naši, sa ponosom Vas obaveštavamo da smo u saradnji sa kompanijom “P…S… fashion” poslali bundu od eko krzna ministarki Zorani Mihajlović! Tokom proteke zime ministarka Zorana Mihajlović se na nekoliko događaja pojavila u kaputu ukrašenom veštačkim krznom, pa smo odlučili da pohvalimo njen gest i poklonimo joj jednu bundu od veštačkog krzna. Ovim činom se ohrabruje jedna od najvažnijih političkih ličnosti u Srbiji da oblači ono što voli i izgleda jednako lepo, rekli su u saopštenju!

SVI OSIM SRBIJE: I BiH rekla NE ubijanju životinja zarad krzna!

Inače, ova akcija je inspirisana Pamelom Anderson i Melanijom Trump, kada je Pamela, počasna direktorka “PETA”-e, odlučila na identičan način da nagradi prvu damu Amerike.

“P…. S…. fashion” je poznati srpski modni brend koji pod sloganom „surovost nije ženstvena“ u proizvodnji ženskih odevnih predmeta koristi isključivo veštačko krzno. Šuška se da će ova kompanija uskoro postati prvi srpski “FurFree Retailer” 😉

BRAVO, BRAVOOOOO!

Foto: instagram.com/zorana_dpm

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.