Naslovna VESTI PSI POTRAGA ZA MIMI: “Kažu da je viđena u belom “pikapu” italijanskih tablica”!

POTRAGA ZA MIMI: “Kažu da je viđena u belom “pikapu” italijanskih tablica”!

0
MIMI petface

Ljudi, nestao nam je pas. Odaziva se na ime Mimi, bela je, sa pink ogrlicom. Lokacija Mali Mokri Lug. Ovako glasi oglas, koji je Maja postavila u subotu. Prvo na svom Facebook-u, a potom i na svim banderama, izlozima i slično – u naselju Mali Mokri Lug. Čini apsolutno sve da svog ljubimca vrati kući i kako kaže za naš portal – prava potraga za njom traje još od prvog dana!

Potraga za nestalim haskijem: “Pustite mu ovu pesmu. Ako zapeva, moj je!”

– Mimi se provukla ispod kapije moje sestre, na lokaciji Mali Mokri lug (oko Bosanske i Prvomajske ulice). Sutradan ujutru su bili polepljeni plakati po celom kraju, u samoj Veterini Mali Mokri Lug, na petšopovima,… Dobila sam informaciju da je bila tu u kraju, igrala se sa decom, ali da je viđena (barem tako tvrde) u belom “pikapu”, na prednjem sedištu auta, sa mogućim Italijanskim tablicama (što ne mogu da tvrdim sa sigurnošću), kaže za naš portal vlasnica, Maja.

MIMI petface

Mimica je stara svega 10 meseci i nažalost, čipovanje je bilo zakazano zajedno sa sterilizacijom, koja je trebala biti obavljena početkom septmebra.

Dramatična potraga na Velebitu: Majku i ćerku od hladnoće zaštitila dva psa!

– Ošišana je tako da su joj ušice kraće od glavice i repića, koji je sav lepršav. Sada dok još nije izrasla se ne primećuje toliko, ali ima kremkastu boju na ušiama i duž kičme, pa je prilično prepoznatljiva, dodala je Maja.

MIMI petface

Ona nam objašnjava i da ne zna da li informacija, koju je dobila o “pikapu”, tačna i sa kojim ciljem su to uradili – ako jesu.

– Potajno se još uvek nadam da je samo sklonjena sa ulice, ali realno gledano niko se nije vratio da vidi da li je i ko traži. Sasvim je moguće da je završila ako ne u Malom Mokrom Lugu, ko zna u kom kraju. Ako je bilo ko primeti molim da mi se javi, pa da pokušam da je vratim, bez obzira na sve okolnosti. Možda nema puno nade, ali ne odustajemo, kaže za kraj Maja!

Hajde da još jednom pokažemo moć društvenih mreža i pomognemo Maji da se njen ljubimac vrati tamo gde i pripada – u dom pun ljubavi!

Kontakt osoba je Maja, a njen broj: 065/94 71 299

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOPASNOST OD KUGE: Ubijeno 50.000 zaraženih svinja, kuga preti i Srbiji!
Sledeći tekstPet saveta kako da primetite moguće probleme sa srcem kod vašeg psa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime