Naslovna VESTI PSI BRAĆE JERKOVIĆ: Otrovani psi, uginuli za 10 minuta – Mina moli da...

BRAĆE JERKOVIĆ: Otrovani psi, uginuli za 10 minuta – Mina moli da budete OPREZNI!

0
Mina petface

Mina Milošević je devojka koja je juče prošla kroz pravu dramu, kada je njen pas Lady samo pomirisala otrov bačen u naselju Braća Jerković. Od tog trenutka, Lady dobija napad a celonoćna borba za život je rezultirala BOLJITKOM njenog stanja!

STRAŠNO: Otrovali pse poznate volonterke, koja je život posvetila spašavanju životinja!

-Juče u naselju Braće Jerkovića su otrovana četiri psa, otrovom koji ni veterinar nije mogao da prepozna. UGINULI su u roku od 10 minuta, napisala je Mina na svom Facebook profilu, kako bi upozorila sve vlasnike kućnih ljubimaca u ovom beogradskom kraju.

Mina petface

Lady je samo pomirisala otrov i odmah je dobila napad. Reagovanjem u roku od 5 minuta smo je spasili. Celu noć smo se borile za život. Ono što je još strašnije, otrov je bio u kobasicama i salami koje su bile bačene po DEČIJIM IGRALIŠTIMA I OKO DVE ŠKOLE, u Meštrovićevoj, ali i celom naselju, navodi Mina.

BEOGRAD: Jovani su otrovali psa i TU SE PRIČA NE ZAVRŠAVA!

-Pitanje je sledeće – ko su to ljudi koji žele da otruju ŽIVOTINJE, a pored toga i DECU? Pokušavam da ne iskalim bes ružnim rečima i opisima. Policija je odmah reagovala, kao i služba za zaštitu životinja. Otrov je takozvani “pužomor”. Molim vas sve da delite dalje i zajedno reagujemo svim silama i snagama da se ovome stane na put. A ovo je moj heroj, dodala je Mina uz fotografiju svog najboljeg četvronožnog prijatelja!

PODELITE!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTUŽBA za vlasnika, koji je svoja dva labradora ostavio u vrelom automobilu!
Sledeći tekstPULA: Ovaj preslatki psić pet meseci živi u premalom kavezu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime