Naslovna VESTI PSI MOLITVE JE NEKO ČUO! Pronađena iz zida, slomljenog tela, sklopljenih očiju…

MOLITVE JE NEKO ČUO! Pronađena iz zida, slomljenog tela, sklopljenih očiju…

0
Neko je čuo molitve

Kada dobri ljudi učine sve što je u njihovoj moći da spasu nečiji život, a stanje je toliko loše, preostaju samo molitve da pomogne viša sila. U slučaju malene Afrike, molitve čoveka koji je spasao nevini život, neko je čuo.

Neko je čuo molitve

Afrika je pravim čudom pronađena iza jednog zida, pored prometne ulice u blizini benzinske pumpe. Čovek koji ju je pronašao bio je šokiran prizorom. Potpuno izmučen, iscrpljen pas kome se videla svaka koščica u telu ležao je beživotno, sklopljenih očiju. Čovek je mislio da je stigao prekasno.

Pročitajte i ovo: SUDBINA KOJA BOLI! Zlostavljana kuja nikome nije verovala

Dok su mu išle suze, primetio je da je pas otvorio oči. Gotovo neverujući, pritrčao je i uzeo psa. Pas je bio živ, ali jedva. Čovek je znao da mora dobiti hitnu pomoć i ubrzo se maleni jadničak našao na pregledu kod veterinara.

Neko je čuo molitve

Stanje je bilo katastrofalno. Neuhranjena, bez snage, izmoždena mnogim bolestima… Dali su joj ime Afrika i započeli borbu. Detaljnije analize su pokazale prisustvo brojnih parazita, čireva na unutrašnjim organima… Kao da sve nije bilo dovoljno, Afrika je imala i dijabetes.

Neko je čuo molitve

Dobila je velike količine infuzionih rastvora, hranu, ali njeno stanje je ostalo nepromenjeno.

Pročitajte i ovo: MAČKA JU JE VRATILA U ŽIVOT! Ovakvu ljubav i pomoć niste još videli!

Sve što bi pojela, odmah je povratila… dijareja ju je dodatno iscrpljivala… Smeštena je u bolnicu. Čovek koji ju je pronašao i spasao ostao je uz nju. Gledao je kako leži, jedva diše i više nije znao kako da pomogne. Ostale su samo molitve. Da preživi noć. Prvu noć u sigurnosti, okružena pažnjom i ljubavlju.

Neko je čuo molitve

Činilo mu se da je to najduža noć njegovog života. Afrika ni jednom nije otvorila oči. Nije se pomerala… Činilo mu se da se predala. Da je muka koju je živela pobedila. Da maloj Africi više nije stalo do onoga što je najdragocenije svakom živom biću…

Neko je čuo molitve

Kada je svanulo, činilo se da nema promena. Veterinari su na ovu činjenicu gledali sa optimizmom. Afrika je preživela prvu noć. Pred njom je bio novi dan. Čovek se nadao da će to biti prvi dan njenog novog života.

Neko je čuo molitve

Afrika je posle nekoliko dana pokazala prve prave znake oporavka. Molitve je neko čuo. Čovek je objavio ovu priču u veri da će Afrika uskoro dobiti sve ono najlepše što pripada svakom biću. Ljubav, pažnju, brigu koju nije doživela. I dalje je na terapiji, dobija svakodnevno insulin – njena volja da živi polako ali sigurno pobeđuje bolesti koje su joj ugrozile život. Afrika će ostatak života provesti sa čovekom koji nije odustao od njenog života.

Izvor:  Youtube Pitiful Animal

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSUDBINA KOJA BOLI! Zlostavljana kuja nikome nije verovala
Sledeći tekstBORIO SE DO POSLEDNJEG DAHA! Hrabrost će zauvek biti u našim srcima!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime