Naslovna VESTI PSI MOMAČKO VEČE IZ SNOVA: Mičelova zabava se pretvorila u spasavanje štenaca!

MOMAČKO VEČE IZ SNOVA: Mičelova zabava se pretvorila u spasavanje štenaca!

0
MOMAČKO VEČE petface

Ako bismo pitali sve momke kako zamišljaju svoje MOMAČKO VEČE sigurni smo da bi na repertoaru bilo mnogo zabave, glasne muzike, dobrog provoda, bez devojaka! Verovatno je i Mičel tako zamišljao da će svoje poslednje momačke dane pred venčanje provesti, ali da im zabavu „pokvari“ pobrinula se jedna kuja!

Sve je krenulo po dobro osmišljenom planu. Mičel i prijatelji, u iznajmljenoj kući u šumi, hrana, piće i muzika. Jedno standardno MOMAČKO VEČE! Međutim, taman što su sa sakupljenim novcem krenuli po potrepštine u prodavnicu, imali su šta i da vide!

Sarino neobično venčanje: Umesto bidermajera – kuce iz Prihvatilišta!

MOMAČKO VEČE petface

Ispred kuće u kojoj su bili, primetili su kujicu sa kojom su se vrlo brzo sprijateljili. Budući da je bila dehidrirana i očito gladna, nahranili su je i napojili, a onda su primetili da ona proizvodi mleko! Ubrzo su shvatili i razlog – prateći je otkrili su da u šumi, u improvizovanoj „rupi skloništu“, skriva štence.

VIDEO: „Angažovali“ psa da im snimi venčanje. Rezultat: 2 miliona pregleda!

Odmah su ih pažljivo izvadili odatle, nahranili i odveli veterinaru. On ih je pregledao, očistio od buva i prljavštine, a potom su budući mladoženja i ostali „članovi“ momačke večeri odlučili – SVE ĆE IH UDOMITI!

Ovi prijatelji se godinama unazad druže i žive u kućama blizu jedni drugima. Tako da su saglasni da će se ova simpatična porodica i „samohrana mama“ družiti dugi niz godina i ostati na okupu!

BRAAAAAAVO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstHRVATSKA NA NOGAMA: „Oporezujte one koji KUPUJU, a ne UDOMLJAVAJU pse“!
Sledeći tekstIzmučeni pas Ned PPRONAĐEN I SPASEN sa samo 9 kilograma!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime