Naslovna VESTI PSI MORAO JE DA GA OSTAVI U AZILU: Vlasnik stana NIJE DOZVOLIO čoveku...

MORAO JE DA GA OSTAVI U AZILU: Vlasnik stana NIJE DOZVOLIO čoveku da ŽIVI SA SVOJIM PSOM! (VIDEO)

0
morao je da ga ostavi petface

Neke odluke ljudi prosto moraju da donesu. Neke odluke su toliko teške da ostavljaju posledice za čitav život. Jedan čovek po imeni Leviš Jiminez, morao je da donese tešku odluku.

Levis nije imao drugog izbora osim da ostavi svog psa, pit bula Tita u skloništu iz kojeg ga je usvojio. On je morao da okrene leđa svom psu, a pozadina te odluke uopšte nije lepa.

Kada je Tit imao dve godine, Levis je došao u sklonište u Austinu u Teksasu, i zaljubio se u zgodnog, slatkog pit bula kada je video kako se igra u dvorištu i kako skače. On nije mogao da odoli sreći ovog psa i njegovom predivnom ponašanju. 

PROČITAJTE I:

ON NIJE ZNAO DA SE BRANI: Napali su ga drugi psi i sada ima OGROMNE POVREDE PO TELU! (VIDEO)

OVAJ PAS IMA TALENAT: U jednoj igri pobedio je svoju vlasnicu! (VIDEO)

NAJJAČI PREDSEDNIK NA SVETU: Predsednik Irske svuda ide sa svojim VOLJENIM PSOM! (VIDEO)

Sledećih pet godina, oni su bili nerazdvojni. Razvili su prelep odnos i mislili su da će to trajati čitav život. Za Levias, Tit je bio porodica. Za Levisa je pas bio poput odraslog deteta, međutim desilo se nešto nezamislivo, nešto što ih je prisililo na razdvajanje. 

Levisu je rečeno da ne može zadržati Tita. Kompanija koja upravlja zgradom u kojoj Levis živi rekla je da on mora da se “reši” svog pit bula. Levis nije znao šta da uradi i morao je da donese jednu takvu odluku, da mora da ostavi psa. Levis je postao očajan.

Nije imao drugog izbora nego da vrati Tita u sklonište gde ga je primio. Ova odluka je slomila Levisovo srce. Sklonište je prihvatilo Tita, ali bili su prilično sigurni, kao i mnogi drugi ljudi, da Levis neće ostaviti Tita i da će se sigurno interesovati za njega.

morao je da ga ostavi petface

Ovo je bila veoma teška situacija i za psa i za vlasnika koji nisu navikli da žive jedan bez drugoga. Oni su navikli da žive u ljubavi jedan sa drugim, da budu međusobna podrška i da budu zajedno, svaki dan i noć, svako jutro svako veče, da su jedan pored drugoga. 

Psu je prilagođavanje na sklonište veoma teško palo i bilo je potrebno dugo da se radi na njemu i njegovom prilagođavanju. Više tu nije bilo njegovog vlasnika niti je bilo svih lepih igračaka, topline doma i svega na šta je navikao.

Život u skloništu je neverovatno teško pao za Tita, koji je bio veoma nesrećan. Većinu vremena je provodio u svom boksu, depresivan, nije želeo ni sa kim da se druži niti da izlazi napolje. 

morao je da ga ostavi petface

Levis je često posećivao Tita, što ga je psu bilo veliko osveženje, a Levis je bio prilično odlučan da pronađe novi dom u kojem će moći da živi sa svojim psom. 

Onda se odgodilo čudo. Levis je pronašao novi dom u kojem je mogao živeti sa svojim psom i sada su srećni zajedno. Uživaju u svakom trenutku zajedno i to je najbitnije za njih. 

Ovo jeste bilo teško, ali je dobro što se na kraju sve dobro završilo.

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstONI NE ZNAJU ŠTA JE ŽIVOT VAN KAVEZA: Pronađeni su u boksu, u kojem su proveli ceo život! (VIDEO)
Sledeći tekstKOLIKO LJUBAVI I SREĆE: Pas POKRIVA NOVOROĐENČE dok spava, da se ne prehladi! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime