Naslovna VESTI PSI KAKVA ŠETNJA! – Na deponiji našao štene! (VIDEO)

KAKVA ŠETNJA! – Na deponiji našao štene! (VIDEO)

0
Na deponiji našao štene

Kada krenete u jutarnju šetnju nikada ne znate šta vam se može dogoditi. U to se uverio i jedan čovek kome ni na kraj pameti nije bila pomisao da že postati zvezda YouTube-a. Kao i svakog jutra, odneo je svoje smeće na obližnju deponiju i odlučio da se malo prošeta.

Jutro je bilo izuzetno hladno. Prolazeći deponijom začuo je zvuk koji je ličio na plač. Počeo je da se osvrće i onda je shvatio da se radi o cviljenju nekog šteneta. Počeo je pašljivije da osluškuje i da prati zvuk a onda je ugledao scenu koja ga je šokirala.

Na deponiji našao štene

FENOMENALNA IDEJA – Ponuda koja se ne odbija

Između velikih betoskih ploča bilo je sakriveno štene. Jadničak je bio veoma slab i izgledao je toliko promrzao da nije šak ni drhtao od hladnoće. Pokušao je da mu priđe dok su mu se razne misli motale po glavi: „Možda se plaši jer me ne poznaje… šta ako me ujede…“.

Na deponiji našao štene

Našao je staru bačenu košulju i pokrio štene. Ostao je pored nesrećnika nadajući se da će se pojaviti vlasnik i uzeti ga. A onda je shvatio da po štene niko neće doći i da je napušten. Odlučio je: „Odvešću ovog psića kući.“

SPREMIO SE ZA SAMOUBISTVO – Onda je došao njegov pas

Kada se vratio u svoj dom sa jadničkom, prvo ga je okupao. Tada je shvatio da pas nema povreda  i pokušao je da ga nahrani. Ali štene je bilo previše uplašeno i nije shvatao šta se dešava. Odveo ga je kod veterinara gde je ustanovljena samo blaga upala uha.

Na deponiji našao štene

Nedugo zatim, čovek i mali pas su se upoznali. Početno nepoverenje je nestalo i jadničak je počeo da jede. Pas je imao sreće, čovek je bio presrećan jer ga je spasao i tako je štene dobilo ime Srećko.

Izvor:  YouTube

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstFENOMENALNA IDEJA – Ponuda koja se ne odbija
Sledeći tekstKAKVA DIVNA BRAĆA! – Slobodan i Bogdan hranili ulične kuce i mace u ledenom Nišu

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime