Naslovna VESTI PSI NA IVICI SMRTI – Psu kome je razbijena glava neophodna pomoć

NA IVICI SMRTI – Psu kome je razbijena glava neophodna pomoć

0
Pas razbijene glave

Kada pomislite da ste sve videli, neki ljudi učine toliko zlo da ostanete bez daha. Ovaj pas se nedavno pojavio u selu Izbište kraj Vršca u veoma lošem stanju. Bilo je očito da mu je neko razbio glavu.

Pas razbijene glave

Žena koja je prijavila ovaj slučaj rekla je da je ovu ženkicu pronašla na ulici i da joj je glava bila sva krvava. Iz ušiju joj je tekla krva, vrat joj je bio ukočen, bila je dezorijentisana i preplašena. Veoma je teško hodala, tačnije posle samo nekoliko koraka bi počela da se tetura i pada.

Pročitajte i ovo: KAKAV SMO TO NAROD? – Meštani prete ubijanjem napuštenog psa!

Radi se o poenteru, lovačkom psu. Kako je dospeo na ulice ovog sela niko ne zna. Isto tako se ne zna ni kako su nastale povrede. Možda ga je udario automobil ali mnogo je verovatnije je da ga je neko udarao nekim čvrstim predmetom.

Pas razbijene glave

Snežana Mikulić je juče preuzela psa jer mu se stanje naglo pogoršalo. Hrani kujicu na špric jer drugačije ne može i ne želi da uzima hranu i vodu. Odvela je nesrećnicu kod veterinara koji je dao odgovarajuću terapiju da bi joj se stanje koliko toliko stabilizovalo. Očigledno je i da trpi velike bolove. Potrebno je uraditi mnogo detaljniju dijagnostiku i preporučen je skener glave i vrata.

Pročitajte i ovo: JEDNOSTAVNO I LJUDSKI – Prodavačica podelila svoj ručak sa uličnim psom!

Ukoliko i preživi nekoliko narednih dana svi se pribojavaju da će zauvek ostati invalid. U nekoliko sledećih dana će se obaviti i specijalistički neurološki pregled u Beogradu kod dr. Lončara pa će se na osnovu toga odrediti i dalji koraci u lečenju.

Pas razbijene glave

Ukoliko možete, pozivamo sve da pomognu u spasavanju ovog nesrećnog psa. Neke humane osobe su već poslale donacije kako bi se pokrili početni troškovi smeštaja i transporta. Za sve informacije možete se obratiti Snežani Mikulić.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKAKAV SMO TO NAROD? – Meštani prete ubijanjem napuštenog psa!
Sledeći tekstDIRLJIV PRIZOR: Pas čeka vlasnike koji su ga izbacili poput smeća!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime