Naslovna VESTI PSI NADA SE OPORAVLJA: Dirljiva priča o čarobnom prijateljstvu!

NADA SE OPORAVLJA: Dirljiva priča o čarobnom prijateljstvu!

0
nada se oporavlja

Kada se štene jorkširskog šteneta rodilo niko nije verovao da će dugo poživeti. Previše mala, nije težila ni pola kilograma, sa teškim deformitetima zadnjeg dela tela bila je gotovo otpisana. Međutim, neko je odlučio da joj pruži priliku.

Po dolasku u prihvatilište Epsom u predgrađu Londona dobila je ime Nada. Bio je to prvi nagoveštaj da će se ljudi iz prihvatilišta boriti za ovo maleno biće.

nada se oporavlja

Pročitajte i ovo:  UHAPŠENA NASILNICA! – Mačku koristila kao oružje u napadu na bivšeg ljubavnika!

Brigu o njoj je preuzela Laura MekOlif, stručnjak za ponašanje pasa. Ovo prihvatilište je specijalizovano za negu pasa sa specijalnim potrebama. Iako je Laura pokušala da preuzme ulogu Nadine majke u njeno spasavanje se uključila i Silvi. Ova ženka severno-inuitskog goniča je Nadu odmah prihvatila kao svoju.

nada se oporavlja

Silvi je bila uz Nadu od trenutka kada je ova ušla u prihvatilište. Bilo je neverovatno da se tako veliki i star pas brine o mrvici kao što je Nada. Ležala je uz kartonsku kutiju u kojoj je boravila Nada i stalno bdela nad njom. Kad god bi Nada zaplakala, Silvi je trčala da obavesti Lauru. Pošto je morala da se hrani na flašicu gotovo svakih sat vremena, Silvi je bila stalni asistent i čuvar.

Ne propustite: LUDILO!: Vikao: „Ja sam Bog“ i nožem izbo svog psa!

nada se oporavlja

Paralelno sa održanjem njenog života Nadi su započeli i terapiju zadnjih nogu. Stavljene su joj specijalne male udlage koje bi trebalo da pomognu da se deformiteti izleče. Do potpunog oporavka mlene Nade je još dug put. Ali uz pomoć Silvi i osoblja ovog prihvatilišta izgleda da će se i ostvariti. Vreme će pokazati, ali Nada je već mnogo napredovala. Želimo joj potpuni oporavak i dug i srećan život.

Izvor: tag24.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUHAPŠENA NASILNICA! – Mačku koristila kao oružje u napadu na bivšeg ljubavnika!
Sledeći tekstMALI PAS OGROMNOG SRCA: Dao svoje novo ćebence psu kome je bilo potrebnije

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime