Naslovna VESTI PSI BEOGRAD: Bira se NAJMEŠANAC – poseban pas sa dušom!

BEOGRAD: Bira se NAJMEŠANAC – poseban pas sa dušom!

0
NAJMEŠANAC petface

Ko će biti NAJMEŠANAC za 2017. godinu, saznaćemo 5. marta na Beogradskom sajmu. Upravo tamo ORCA organizuje 12. po redu izložbu pasa mešanaca i to sa početkom u 11 časova!

– Ne propusite da saznate ko će biti Najkicoš, Najumiljatiji, Najčupaviji, Najklempaviji i Najneposlušniji, odnosno ko ima najplemenitiji pogled, a ko najlepši rep. Ukoliko neko želi da prijavi svog ljubimca to može učiniti na dan izložbe 8 do 10:30 časova u hali 1 Beogradskog sajma, rekla je Jelena Ilić iz ORCE.

VODITELJKA IVON: Mešanca Anđu pokupila na ulici i od tada su nerazdvojne!

NAJMEŠANAC petface

NAJMEŠANAC je glavna nagrada, koja će pripasti jednom četvoronožnom posetiocu, a osim njega Beograd će biti bogatiji za najumiljatijeg mešanca, najklempavijeg, ali i za najlepši pas! Cilj ove zabavne manifestacije je pre svega PODIĆI SVEST O UDOMLJAVANJU MEŠANACA!

SLAVIMO: Danas je dan mešanaca – evo zašto ih toliko volimo!

– Izložbom pasa mešanaca želimo da pokažemo koliko su mešanci posebni, kao i da podstaknemo buduće odgovorne vlasnike da usvoje baš mešanca. Istovremeno, ovo je prilika da ukažemo na veliki značaj odgovornog vlasništva, koje treba da bude na umu svima koji reše da imaju kućnog ljubimca, dodala je Jelena!

NAJMEŠANAC petface

Ovde iznenađenjima nije kraj, jer su organizatori pripremili i druge vredne nagrade. Između ostalog, svi učesnici izložbe imaće priliku da ovekoveče ovaj dan jednim „Profi photo session-om”. Fotografije će biti postavljene na ORCA Facebook i moći će besplatno da se preuzmu.

Šta vas još čeka na ovoj posebnoj izložbi, saznaćete ako budete deo ove divne i plemenite priče!

Prijavu možete izvršiti i tako što ćete popuniti prijavni formular i poslati ga na: najmesanac@orca.rs Svi psi koji učestvuju na izložbi moraju imati potvrdu o vakcinaciji protiv besnila i pasoš!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDEČAK ZA PRIMER: Osmogodišnji izbeglica iz Sirije sedeo pored povređenog psa dok nije došla pomoć!
Sledeći tekstPODVIG DANA: Pas Leo uleteo u kuću u kojoj je buktao požar i u zubima izneo mače!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime