Naslovna VESTI PSI Goran svakog dana hrani preko 50 uličnih pasa i maca, a onda...

Goran svakog dana hrani preko 50 uličnih pasa i maca, a onda se desilo nešto strašno!

3
svakog dana hrani preko 50 uličnih pasa petfacae

Njegovo ime je Goran i za napuštene pe u Kraljevu, on je zasigurno heroj. Naime, ovaj čovek svakog dana, hrani preko 25 pasa koji se nalaze u blizini njegovog bivšeg posla. To nije sve, kaže nam, jer je ženke koje su se u međuvremenu oštenile – sterilisao, preko40 njih. Hrani i stale “ničije” pse kako nam kaže, tako da svakodnevno bar jedan obrok zahvaljući ovom čoveku dobije oko 50 uličnih pasa.

Međutim, izgleda da njegov gest nije oduševljenje za svakoga ko živi u Kraljevu i okolini.

svakog dana hrani preko 50 uličnih pasa petface

-Dan, kao i svaki drugi. Nedelja. Krećem da hranim pse, koji se nalaze u fabrici “Magnohrom”. Po mom dolasku, stražar me zamoli da obiđem sa njim jedan deo fabrike, jer je video psa u jako lošem stanju. Prvo je pomislio da su ga drugi psi povredili, pa nakon nekog vremena odustajemo od potrage jer ga nismo našli. Opet smo se nadali da će se ubrzo pojaviti i d aće me stražar zvati da ga pogledamo, za naš portal priča Goran Marinković!

POTRESNO: Radetu su upucali psa Ruzmarina u Obrenovcu, on neutešno plače!

Tog dana bio je dan koji lovci koriste za lov, a jedan od radnika obezbeđenja je i sam lovac. Kako tvrdi Goran, on je dozvolio grupi od 7, 8 lovaca da uđu u sam krug fabrike i otpočnu lov skupa. Dokaz, kaže, postoji jer su lovci sliku postavili na svoje društvene mreže.

svakog dana hrani preko 50 uličnih pasa petface

-Postavili su slike na drustvene mreze, gde sa tri psa njih 7, 8 sa puškama love u krugu fabrike. Sutradan, jedan od radnika obezbeđenja nalazi psa, zove mene da ga pogledam i eventualno pozovem veterinara.

RIP, LUNA: Lovci kod Subotice ubili vlasničkog psa, Lunu!

Još u neznanju šta mu se desilo i da je pucanje na njega dva puta izazvalo povredu, mislim da su mu rane od borbe sa drugim psima. Uveče oko 21h dolazi veterinar na lice mesta da ga pogleda, daje mu nekoliko injekcija, čisti se rana, ali mi još uvek ne znamo uzrok povrede, kaže nam Goran.

svakog dana hrani preko 50 uličnih pasa petface

U to vreme, on preko prijatelja dobija poruku da Udruženje za zaštitu životinja iz Nemačke želi da pomogne psu.

svakog dana hrani preko 50 uličnih pasa petface

-Kažu da organizujem prevoz da se pas preveze za Beograd. Ujutru rano u 6h, pas polazi smešten u taxi za Beograd, gde ga čekaju veterinari i u 10:30h istog dana otpočinje operacija, koja traje oko 5h. 21 sačma iz glave i tela je izvađena iz psa, koji je oslepeo i ogluveo. Još uvek traje borba za njegov život, jer samo zarastanje rane, tačnije kože na glavi je jako dug proces.

svakog dana hrani preko 50 uličnih pasa petface

Očekuje ga još jedna operacija, složenija, uz pomoć koje će mu se nadam se izvaditi još jedna sačma koja mu se nalazi na nepristupačnom mestu u glavi. Želim da ova priča bar neke urazumi, da se shvati šta je pas, a šta lov kojeg bi ja lično dekretom zabranio, dodao je Goran!

Držimo palčeve mališanu, a očekujemo i odgovor nadležnih povodom ovog slučaja,jer je slučaj prijavljen policiji!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMačke i bebe: Beba je stigla, ŠTA SAD?
Sledeći tekstNAJOKRUTNIJI SNIMAK IKADA: Pas se grčevito trudio da uđe u kola, dok su ga ostavljali! (VIDEO)

3 KOMENTARA

  1. Te majmune treba sve ubiti I svima oduzeti oruzije strasno madam se da ce dusa mala preziveti I biti Srecan I zdrav .

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime