Naslovna VESTI PSI JAGODINA: Uhapšene TRI OSOBE koje su same sebe povređivale i lagale da...

JAGODINA: Uhapšene TRI OSOBE koje su same sebe povređivale i lagale da su ih ujedali ulični psi!

0
Staford iz Pančeva najnovija petface

Rubrika VEROVALI ILI NE upravo se odigrala u realnom svetu. Iako ovo verovatno nije prvi slučaj ove vrste, verovali smo da je poslednji ostao u godinama iza nas. Demantovali su nas pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini, koji su rasvetlili četiri odvojena slučaja krivičnog dela “navođenje na overavanje neistinitog sadržaja”.

Naime, kako prenosi infocentrala.rs, policija je uhapsila tri osobe, a protiv jedne podnela i krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ova dela.

Uhapšene TRI OSOBE najnovija petface

Sumnja se da su M. R. (1966), T. R. (1972), N. L. (1994) i dvadesetogodišnja žena, svi iz Jagodine, u različitim periodima sami sebi nanosili povrede podesnim predmetom, a potom izjavljivali da su one nastale od ujeda pasa lutalica.

Ujedi pasa: koliko mogu biti opasni ujedi pasa?

Na ovaj način su pribavljali lekarsku dokumentaciju koju su potom, kako se sumnja, koristili za traženje naknade štete od Grada Jagodine. 

Osumnjičenima je, po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva u Jagodini, određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće privedeni tužiocu.

I ko je sada kriv – ulični psi ili?

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.