Naslovna VESTI MAČKE Tvit o ovom NEOBIČNOM RADNIKU fotografske radnje dostigao preko 80 hiljada pregleda!

Tvit o ovom NEOBIČNOM RADNIKU fotografske radnje dostigao preko 80 hiljada pregleda!

0
neobicnom radniku petface

Hrana, voda i udobno mesto za spavanje, jesu ono što je potrebno za sreću mnogim mačkama i to je zapravo i njamanje što za njih možemo da učinimo. Ali, ovo svakako nije slučaj sa mačkom zvanom Tom.

Tom zahteva više, traži divljenje i pronašao je mesto gde će i to dobiti.

Pre tri godine osoblje Photo Fast Studia, fotografske radnje u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, primetio je Toma kako stoji pored vrata, izgledao im je kao veoma koristan model, pa su počeli da ga hrane.

„Da li izgledaš kao tvoj pas?“ – Fotografije vlasnika i njihovih pasa – UPOREDITE SAMI (FOTO)

Međutim, ovo druženje se intenziviralo.

neobicnom radniku petface

-Svakog dana je počeo da nas prati u radnju, rekao je Adam, zaposleni u štampariji dodajući da je to prestao da radi, jer sada živi tu.

Koje su zapravo radne obaveze ovog mačaka u foto radnji, pa on samo jede i spava, a ponekad se poigra sa mušterijama, ako one čekaju malo duže. Međutim, Tom je pronašao način kako će još bolje da pomogne svojim poslodavcima, postao je model za reklamiranje ramova za slike.

Na pitanje zašto je baš on izabran da bude model za promociju ramova, Adam je odgovorio kratko: „Zato što nam se sviđa Tom“.

Svakako je prisustvo ove mačke doprinelo boljem prometu u radnji. Mačka je postala hit iako ima problem sa desnim uhom, ali mu to nikako ne smeta.

FOTOGRAFIJE pasa koji spavaju ljude u nesreći u Italiji su nas RASPAMETILE!

-Redovni sam kupac ove foto radnje, sada još više zbog mačke. Stvarno je dobro što fotografska radnja ima mačku kao maskotu. Kupci sada dođu i poigraju se sa njim, rekao je Paht, jedna od mušterija.

Iako je postala lokalni hit za meštane, to Tomu nije bilo dovoljo, pa je Paht podelio svoj tvit sa pratiocima na Tviteru, koji je dostigao cifru od preko 80 hiljada pregleda.

neobicnom radniku petface

Ispostavilo se da je udomljavanje Toma u foto radnji postao pravi potez, jer se sada Tomove fotografije pojavljuju širom sveta.

-Nije mi bilo zamislivo da je moj tivit toliko postao popularan, ljudi su me bombardovali porukama na i pitali kako je moguće dobiti Tomove slike, rekao je Path.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstČega se sve naši psi PLAŠE i od čega imaju FOBIJE?
Sledeći tekst“Kada nas je ugledao, potekle su mu suze”: Još jedan slučaj mučenja psa, veterinari se bore za njegov život!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime