Naslovna VESTI PSI Psi ućebane dlake do neprepoznatljivosti sada dobijaju pomoć

Psi ućebane dlake do neprepoznatljivosti sada dobijaju pomoć

0
neprepoznatljivosti petface

neprepoznatljivosti: Psi su čovečiji najbolji prijatelji već vekovima. Pružaju nam bezuslovnu ljubav i podršku i čak se „smeju“ sa nama usput. Kupujemo im igračke i poslastice i učinili bismo sve kako bismo se uverili da im je dobro sa nama. Međutim, ne vidi svako pse kao divne životinje što oni i jesu.

Pročitajte još: Napušteni pas je bio toliko ućeban da mu je noga bila zalepljena za uvo

Dva psa ućebanog i prljavog krzna pronađena su u gradu Mišn u Teksasu, a udruženje „Donjini psi“, neprofitna organizacija, odlučila je da im nesebično pomogne. Psima će biti potrebno četkanje i pranje koje će potrajati jer i ovolika ućebanost nije se sigurno desila preko noći.

neprepoznatljivosti petface U udruženju su videli da su psi veseli, ali dok se ne očetkaju i dok im se ne skrati suvišna dlaka, nemoguće je znati da li postoje neki medicinski problemi o kojima se dodatno treba postarati.

Pročitajte još: Čudesna transformacija ućebanog neuhranjenog psa

Dok se mi nadamo da će ova dva prelepa mezimca dobiti svu potrebnu negu, a zatim i divne vlasnike, nama je preostalo samo da brinemo o našim ljubimcima onako kako dolikuje. Da se ne bi desilo da i vaši ljubimci dođu do ovakve neprepoznatljivosti, potrebno je da ih redovno četkate.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKAMPANJA KOJU SVI ŠERUJU: Udomi napuštenog – imaš besplatne veterinarske usluge!
Sledeći tekstPAS NIJE IGRAČKA: Udomili štene Ogija, pa ga vratili jer „piški i kaki svuda“!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime