Naslovna VESTI PSI NEUSPEO POKUŠAJ SPASAVANJA! – Kako spasiti onog koji ne želi da bude...

NEUSPEO POKUŠAJ SPASAVANJA! – Kako spasiti onog koji ne želi da bude spašen?

0
NEUSPEO POKUŠAJ SPASAVANJA

Ulični psi često imaju neprijatna iskustva sa ljudima koji im prilaze. Nije ni čudo, mnogi ljudi zapravo i ne žele da im pomognu već neretko samo da ih povrede. Zato su oni prilično nepoverljivi i radije pobegnu nego što priđu. To može da bude problem za spasioce koji samo žele da im pomognu i sklone ove pse sa ulice. Nije retkost da se suoče sa problemom: Kako spasiti onoga ko ne želi da bude spašen?

Deni Spanks iz organizacije koja spasava ulične pse Sejffur Plejs, posle jedne dojave je krenuo da spasi jednog psa teškog uličnog života. Dok je prilazio adresi na kojoj je pas primećen, mali pas je projurio ispred njegovog automobila prelazeći put.

NEUSPEO POKUŠAJ SPASAVANJA

Deni se zaustavio i rešio da pomogne i ovom neznacu. Pas je bio veoma prijateljski raspoložen i Deni je pomislio da će ovo biti lako spasavanje. Ali, vraga! Čim je Deni pokušao da ga namami viršlom on je pobegao i nestao u obližnjem dvorištu koje je bilo parking za kamione.

Ne propustite ovu dirljivu priču: DOČEKAO TRENUTKE SREĆE! – Posle 15 godina života u azilu Čip dobio pravi dom!

Kada se par dana kasnije ponovo vratio na tu lokaciju kako bi pronašao malu lutalicu ovome nije bilo ni traga. Međutim, Deni nije odustajao niti zaboravio jadnička koji ga je već jednom izigrao. Dok je mesec dana kasnije pokušavao da uhvati i skloni drugog psa u blizini parkinga, primetio je i svog starog „drugara“. Prvi pas je odmah prihvatio viršlu ali kada je Deni pokušao da ga uhvati pobegao je u ono isto dvorište.

NEUSPEO POKUŠAJ SPASAVANJA

Deni je pojurio za njim  i tada je čuo veseli lavež. Susreo se sa kamiondžijom Gregom koji mu je objasnio da povremeno hrani ova dva psa. Odmah se složio da pomogne Deniju kako bi pse sklonili na sigurnije mesto.

Pogledajte i ovo: BRAVO ZA SANJU, USPELA JE! – Tražila je pomoć da napravi kućicu staroj Lei

I šta se dogodilo? Psi su mirno pratili Grega sve do Denijevog vozila i bez nervoze ušli. Greg je objasnio da već mesecima ovim psićima pokušava da nađe pravi dom. Tako su i Greg i Deni uspeli u svojim namerama, da Mala i Skrapija smeste na sigurno. Uz malu pomoć, može se pomoći i onome koji, na prvi pogled, ne želi pomoć.

Izvor:  dogheirs.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstLOPOVI VRATILI UKRADENE ŠTENCE! – Policija im se javno zahvalila!
Sledeći tekstPOTRESNO I DIRLJIVO! – Kako je PRVI PUT u životu OKUPAN dugo zanemarivan pas. (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime